Purple Friday #25 – Cupio in the City

Hello Beauties,




      De vreo doua saptamani am abandonat postarile #purplefriday, a fost ziua mea, cu o saptamana in urma nu am avut timpul necesar, asa ca astazi am pentru voi o manichiura noua de vara.
     De curand colectia de Lacuri de unghii – Cupio in the City, s-a marit cu douazeci de nuante noi. Culori vesele de vara, una mai frumoasa decat alta. Doua review-uri ale produselor Cupio gasiti aici si aici.
     Am primit si eu trei nuante noi, le-ati vazut pe insta si pe Fb, iar astazi am ales evident oja mov – Lisbon, dar am facut si o unghie accent verde mint cu oja – Mykonos. 






     Toate produsele folosite pentru aceasta manichiura au fost produse Cupio, baza, ojele, latex-ul pentru protectia cuticulelor, ojele si uleiul pentru cuticule. Am folosit si latex-ul pentru ca este o manichiura stampilata cu modele marine, stelute de mare. Pentru stampilat am folosit tot ojele Cupio, care sunt foarte pigmentate, asa ca daca nu ati incercat pana acum sa le folositi si pentru stampilat o puteti face.




    Ati incercat noile culori din colectia de vara? Eu cu siguranta voi mai alege cateva, deja am pus ochii pe vreo trei-patru.
    Va pup, va doresc un weekend frumos, va astept cu impresii si nu uitati de concursurile aniversare de pe pagina blogului.



     

13 comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.