Beauty News by Nivea

ARATĂ CU ANI MAI TÂNĂRĂ ÎN DOAR 14 ZILE!
NOU: NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat
Corpul uman este format din trilioane de celule care se regenerează în fiecare secundă a vieții. Odată cu trecerea timpului, activitatea celulară și rata de reînnoire scad în funcție de fluctuațiile de energie din piele: aceasta pierde din fermitate în timp ce ridurile își fac apariția. Ultimele cercetări din domeniu arată că deși procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit, activitatea celulelor poate fi stimulată, iar procesul de reînnoire a pielii îmbunătățit.

Ajută-ți tenul să arate cu ani mai tânăr cu inovația NIVEA CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat. Tratamentul de 14 zile conține de 5 ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLULAR și accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea și hidratează intens, lăsând instant senzația de piele catifelată.
G:Skin careSkin Care2017Face CareProjects9. Cellular AmpulesPackFINALCutie Portrait.png

Fiolele sunt resigilabile și conțin, împreună, cantitatea potrivită pentru două săptămâni de utilizare. Se recomandă o pauză de două săptămâni și repetarea tratamentului lunar.
Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în pielea noastră. Acesta ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de mulți ani, în produsele de îngrijire a tenului. Acesta formează la nivelul pielii o peliculă subțire, transparentă şi elastică, care acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor.
De aceea, după un tratament complet cu fiolele NIVEA CELLULAR vei observa că ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse, tenul va fi mai neted, iar tu te vei simți mai bine în pielea ta și vei da randament în tot ceea ce faci.
Formula fiolei NIVEA CELLULAR are un miros plăcut, este non-uleioasă și se absoarbe rapid în piele. Poate fi aplicată înainte de crema de zi sau crema de noapte.
Mod de aplicare: agită bine fiola înainte de utilizare, scoate capacul și aplică pe ten o cantitate mică de produs, de mărimea unui bob de mazăre. Resigilează fiola și depoziteaz-o într-un loc uscat, ferit de lumină. O cutie conține 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivită pentru un tratament de 14 zile. Se recomandă repetarea lunară.
Preț maxim recomandat NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat 14 zile – 49,9 RON.
Pentru mai multe detalii urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.
Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.


14 comments

 • Valeria Chertes11/07/2017 at 11:10
  Acum vom fi mai tinere si mai frumoase. Răspunde
 • Manases Andrea11/07/2017 at 11:56
  Am vazut reclama la acest produs si sunt super curioasa cum este! Te pup.Răspunde
 • infofiltru11/07/2017 at 13:19
  Bune produsele de la Nivea, de cumparat.Răspunde
 • Cristina Barbieru11/07/2017 at 18:00
  Nivea ne incanta cu o gramada de noutati. Am sa le cat si eu in magazine.Răspunde
 • Deyutza11/07/2017 at 18:54
  Foarte faine aceste fiole, Nivea au lansat o multime de noutati in ultimul timp.Răspunde
 • Mihaela Nistor11/07/2017 at 19:12
  Chiar ieri am văzut reclama la TV la aceste fiole și mi-au stârnit curiozitatea.Răspunde
 • Corina Podocea11/08/2017 at 21:03
  Mie mi-ar trebui asa ceva! Multumesc pentru sfaturi!Răspunde
 • Diana Ion11/09/2017 at 4:02
  Interesante aceste fiole si nici nu sunt exagerat de scumpe. Produsele Nivea oricum raman cele mai bune!Răspunde
 • Steluta Albu11/09/2017 at 19:48
  Am vazut reclama la acest produs, iar Nivea este una dintre marcile mele preferate!Răspunde
 • oanacatalina11/10/2017 at 17:43
  ma atrage sa incerc produsul acesta , doar pentru ca anii se adune si ridurile incep sa apara, am doar 34 de ani si stii cum e mai bine previi decat sa tratezi!Răspunde
 • Ramona Gheorghe11/10/2017 at 20:41
  Sincera sa fiu, mi se pare waw acest produs. Nu cred ca ar zice ca tenul arata mult mai bine in 14 zile daca n-ar fi asa. Imi doresc mult sa-l incerc si euRăspunde
 • Raluca Brezniceanu11/11/2017 at 14:28
  Cine nu ar vrea sa arate cu cativa ani in plus? Eu sunt dispusa sa incerc.Răspunde
 • dorofte alexandra12/05/2017 at 17:51
  Interesante aceste fiole si la un pret foarte bunRăspunde
 • Cris Tina12/06/2017 at 4:24
  Mi-ar trebui si mie un astfel de rasfat. Cred ca merit cu prisosinta.Răspunde

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow by Email
%d blogeri au apreciat: