Beauty News by Melvita

Organic și prețios – uleiul de argan folosit cu pricepere este un real beneficiu pentru piele



Este uimitor de rezistent… Copacul de argan poate trăi până la 200 de ani în zonele aride din Maroc, datorită puterii extraordinare de autoregenerare. Captându-i toate beneficiile, Melvita a creat gama Argan Concentré Pur – o gamă antirid, ce are ca ingredient principial uleiul de argan.




De peste 30 de ani, brandul francez Melvita cercetează și creează unele dintre cele mai rafinate uleiuri de înfrumusețare, prin descoperirea de zone naturale neatinse și prin folosirea celor mai pure resurse botanice, valorificându-le unicitatea. Tot așa a luat naștere și gama Argan Concentré Pur, ce conține un mix format din ulei de argan, extract din pulpa acestui fruct și extract din ovăz.
Gama Argan Concentré Pur conține o varietate de produse cu proprietăți extraordinare de întinerire:
Youthful Cream-Oil oferă fermitate pielii, reduce ridurile și remodelează ovalul feței.



Youthful Fluid este o loțiune cu textură ușoară și fluidă, ce se potrivește tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită în orice sezon. Datorită ei, tenul devine ferm, ridurile sunt reduse, iar conturul feței este  redesenat.



Youthful Eye Care reduce considerabil ridurile talpa gâștei. Pielea din jurul ochilor va fi protejată, astfel că fața va avea un aspect natural, mai tânăr.



Youthful Oil-Serum conține un amestec de ulei de argan și aminoacizi din plante. Cu o textură neuleioasă, este perfect de aplicat dimineața, hrănind în profunzime pielea și oferind fermitate.
Argan Extraordinary Water conține extract din frunze de argan, extract de ovăz și acid hialuronic. Este o formulă fără uleiuri, cu o textură fluidă, ușor de aplicat. Imediat după folosire, pielea este netezită și revitalizată.
Cu experiență în cosmetica organică, certificată încă din 2002, Melvita este în prezent prima marcă franceză de cosmetică ecologică și biologică, ce oferă una dintre cele mai ample game de produse organice certificate din lume.

Produsele Melvita sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu. Aflați mai multe informații și pe www.facebook.com/MelvitaRO.

10 comments

  • Manases Andrea12/19/2017 at 11:47
    Trebuie sa merg la Sensiblu si ma voi uita si la aceste produse :)Răspunde
  • Raluca Brezniceanu12/19/2017 at 13:52
    N-am folosit niciun produs de la Melvita, dar trec zilnic pe langa un Sensiblu, asa ca o sa arunc o privire spre aceasta gama.Răspunde
  • Valeria Chertes12/19/2017 at 15:07
    Eu am de la Melvita un sampon si este nemaipomenit de bun. Răspunde
  • Cristina Barbieru12/19/2017 at 18:59
    De la Melvita am incercat un gel de curatare si mi.a placut la nebunie! Noutatile arata tare bine.Răspunde
  • Mihaela Nistor12/19/2017 at 19:37
    Încă un brand nou care imi trage cu ochiul! Răspunde
  • Steluta Albu12/19/2017 at 21:35
    N-am folosit pana acum, dar prezentarea ta este cea care ma va face sa ma uit dupa aceste produse!Răspunde
  • Bianca Roxana Nistor12/20/2017 at 6:50
    Nu stiam de acest brand, dar imi plac foarte mult produsele pe baza de ulei de argan.Răspunde
  • Lamiita Petre12/20/2017 at 8:25
    In general, imi plac produsele care contin ulei de argan dar din aceasta gama nu am incercat nimic pana acum.E de retinutRăspunde
  • vyo vyoleta12/20/2017 at 17:10
    Am vazut cateva produse la o prietena de a mea, mi-au placut la nebunie cum miros.Răspunde
  • Ramona Gheorghe12/26/2017 at 17:30
    Sunt foarte interesante toate aceste produse si cel mai mult mi-as dori sa incerc acel fluid. Pare potrivit cu nevoile meleRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.