Mierea face minuni şi în cosmetică

Mierea face minuni şi în cosmetică

V-am mai povestit de multe ori despre produsele Apidava. Găsiţi aici articolele.

În afară de delicioasa miere și vă spun asta pentru că am încercat multe sortimente, la Apidava găsim și multe produse cosmetice.

Printr-o campanie Brander, am primit două produse despre care povestim astăzi.

 

Mierea după cum ştiţi face minuni şi în cosmetică. Are proprietăţi calmante, cicatrizante, hrănitoare, tonifiante, antioxidante şi de regenerante, conţine vitamine din complexul B şi o mulţime de minerale. Nu-i de mirare că e folosită de sute de ani în ritualurile de înfrumuseţare.

Mierea are o mare putere de hidratare şi hrănire, deoarece zaharul conţinut din abundenţă reţine apa. În plus, inclusă în cremele cosmetice, îmbunătăţeşte eficacitatea celorlalte substanţe active. Există mai multe tipuri de miere, cea mai indicată în cosmetică fiind cea de salcâm, pentru că  nu se cristalizează.

Mierea are efect antioxidant, tonifiant şi reparator și, de aceea, ea previne apariţia prematură a ridurilor și, în același timp, face pielea să fie mult mai strălucitoare. Egiptenii și persanii iubeau mierea şi o considerau o armă foarte importantă de seducție.

Mierea contribuie și la calmarea erupțiilor cutanate, vindecă micile imperfecțiuni ale tenului și este folosită cu succes în hidratarea pielii.

BENEFICII

⇒Nutritivă– fiind bogată în toate tipurile de vitamine, minerale, aminoacizi, mierea are capacitatea de a hrăni pielea.

⇒Antioxidantă – mierea se lupta cu radicalii liberi, aflați peste tot în jurul nostru. De fiecare dată când respirăm, ne oxidăm și în organism se eliberează radicalii liberi care ne îmbătrânesc. Antioxidanții din miere neutralizează efectul acestora, la cel mai adânc nivel celular.

⇒Antibacteriană – mierea este un agent antibacterian ce dezinfectează și ajută la vindecarea rănilor și a petelor de pe piele.

⇒Hidratantă – mierea este groasă și consistentă, ajută în a menține pielea hidratata. Prin urmare, nu numai că mierea netezește pielea uscată și ridată, dar o ajută să se mențină suplă.

Detalii despre produse

Crema de mâini este un tratament special conceput pe bază de ingrediente 100% naturale.
Amestecul nutritiv şi catifelat se datorează proprietăţilor hidratante ale mierii la nivel epitelial, care împreună cu propolisul şi ceara de albine vor acţiona ca o barieră protectoare şi cu rol antibacterian la nivelul pielii împotriva factorilor externi.

Proprietăţi:
– hrăneşte , hidratează , menţine elasticitatea epidermei
– lasă pielea mâinilor moale şi catifelată

Crema  este foarte emolientahidratează foarte bine și catifeleaza pielea.

Săpunurile au la baza exclusiv grãsimi vegetale îmbogățite cu – miere, mentă și lămâie.
Săpunul este proaspăt,hrănește pielea, tonifică,regenerează și răcorește.
Esență de ulei de mentă stimulează și purifică, revigorand corpul.
Acest săpun este potrivit mai ales pentru lunile de vara, pentru a începe fiecare zi cu o plăcută senzație de prospețime.

Dacă  urmăriți pe instastory, acum ceva timpva spuneam  am mai folost și alte variante ale acestui săpunÎn afară de faptul  toate miros foarte bine, sunt emoliente, hidratează  şiam descoperit  îmi curăță foarte bine pensulele și burețelul de makeup.

 


Voi ce produse preferate aveți de la Apidava?

12 comments

  • Alexa Carmen06/28/2018 at 11:37
    Ma bucur ca mi-ai scris despre aceste produse. Chiar le voi cauta si eu. De la Apidavia voi incerca si mierea alimentara. Sa imi indulceasca ceaiul de dimineata ;)Răspunde
  • Valeria Chertes06/28/2018 at 12:06
    Albinutele ne uimesc cu produse minunate.Răspunde
  • Mihaela Curea06/28/2018 at 14:14
    Produsele cosmetice pe bază de miere sunt tare bune și mi se par mult mai eficiente.Răspunde
  • Cristina Dragomir06/28/2018 at 20:45
    crema de maini mie mi se pare ca lasa o pelicula protectoare, ceva cerat, dar nelipicios si non-ras, adica deloc deranjant. Asa o simt eu pe mainile mele.Răspunde
  • Irina06/28/2018 at 21:05
    Am auzit numai păreri de bine despre aceste produse. Le am trecut pe lista. Ador măștile cu miere.Răspunde
  • Andra kat06/29/2018 at 13:37
    Eu am incercat niste creme de ochi de la ei si mi au placutRăspunde
  • Rokolla06/29/2018 at 19:31
    Pana acum nu m-am gandit sa folosesc sopunurile solide pentru a-mi curata pensulele. Mi-ai oferit niste idei tare bune. Despre aceste produse de la Apidava am numai cuvinte de lauda. Au ingrediente cat se poate de curate si multa lume ar trebui sa-si indrepte atentia asupra lorRăspunde
  • Simona06/29/2018 at 20:03
    Am testat câteva produse Apidava și mi-au plăcut mult. Săpunurile lor par faine! Cât despre miere, este atât de benefică intern cât și extern, de ce să nu apelăm la ea ori de câte ori putem? ??Răspunde
  • Catalina Coman06/29/2018 at 20:45
    O sa incerc sa curat si eu pensulele cu sapunelul. Chiar nu stiam cu ce sa le curat ok. Crema lasa mainile tare catifelate.Răspunde
  • Andraxela06/30/2018 at 14:20
    Eu am folosit crema de maini si nu mi-a placut atat de mult incat se usuca foarte repede, iar mainile nu raman fine :(Răspunde
  • Georgiana Cristina Nae06/30/2018 at 21:27
    Imi place foarte mult mierea de salcam de la Apidava!Răspunde
  • Sandra08/05/2018 at 13:41
    Am incercat si eu produseloe si chiar sunt bune. <3Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.