Mierea cu lăptişor de matcă de la Apidava

Mierea cu lăptişor de matcă de la Apidava

V-am povestit în acest articol despre problemele mele cu imunitatea. Cum mă imunizez și deasemenea ce produse apicole am folosit în copilărie.

Am folosit chiar și lăptișor de matcă pur.

Voi cunoașteți beneficiile acestuia?

Supranumit de vechii greci sursa tinereţii veşnice, lăptişorul de matcă este, astăzi studiat în marile universităţi ale lumii, ajungând să fie considerat un adevărat elixir al tinereţii, al sănătăţii şi al frumuseţii, pentru că eficienţa sa a fost dovedită în cazul mai multor afecţiuni.

Lăptişorul de matcă este o substanţă secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale. Iar pentru că se hrăneşte în mod exclusiv cu această comoară a naturii, matca trăieşte până la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, în medie, o durată de viaţă de doar … 45 zile!

Lăptişorul de matcă conţine o serie întreagă de vitamine, minerale, enzime, toată paleta de aminoacizi esenţiali, dintre care unii nu pot fi sintetizaţi de organismul nostru. Tocmai de aceea lăptişorul de matcă este considerat un supliment alimentar esenţial!

Odată ce îi descoperi beneficiile, îți vei da seama că lăptișorul de matcă este un adevărat medicament natural. În domeniul sănătății, am putea spune că nimic nu-l poate egala. În ce afecțiuni te poate ajuta lăptișorul de matcă:

1. Imunitatea scăzută

2. Colesterol ridicat

3. Bronșită și astm

4. Ulcer și alte afecțiuni digestive

5. Infecții urinare sau cistită

6. Tratament pentru artrită, dureri de spate și osteoporoză

7. Diabet

8. Dureri de cap sau insomnii

9. Depresie, stres și anorexie nervoasă

10. Alzheimer

11. Stimulent intelectual

Recent am primit de la Apidava printr-o campanile Brander, două specialități de miere absolute delicioase.

Noutatea însă este Apioxivita Cocktail, un produs cu un gust bogat, aparte și aromat.

Trebuie să-l încercați.

 

MIERE CU LAPTISOR DE MATCA

Lăptișorul de matcă conține proteine, amino-acizi esențiali, glucide, acizi grași, vitamina B5, minerale (Că, Mg, Fe), vitamina A, B1, B2, B6, B12, D, E, K.
Combinația de miere cu 2% concentrație lăptișor de matcă este ideală pentru stimularea imunității și o cură de energie și vitalitate. Se recomandă a se folosi 3 lingurițe/ zi, după mesele principale ale zilei, dar nu mai târziu de ora 18.00.

APIOXIVITA COCKTAIL

Antioxivita este un extras concentrat din: samburi, pielițe și rahis de struguri roșii, bogat în polifenoli (acizi fenoli, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol).
Amestecul de miere de salcâm – de calitate superioară cu acest concentrat din struguri roșii bogat în antioxidanți poate fi utilizat pentru prevenirea, tratarea sau ameliorarea unor simptome ale afecțiunilor cardiace, cum ar fi diminuarea colestorulului din sânge. Radicalii liberi conținuți în polifenoli ajută la reglarea tranzitului intestinal.

Amestecul APIOXIVITA COCKTAIl este ideal pentru o mai bună asimilare a organismului a principiului activ: polifenolii din extrasul de struguri.

 

 

 

Voi cum va imunizați? Alegeți produse naturale?

5 comments

  • Georgiana Popa Vlas11/06/2018 at 15:25
    Tot cu mierea de la Apidava cu laptisor de matca ne imunizam! Nu ne lipseste borcanelul din casa! E delicioasa! ?Răspunde
  • Valeria Chertes11/06/2018 at 18:07
    Mirea nu - mi lipseste din casa, am sa incerc si cu laptisor de matca.Răspunde
  • Sery Andreea11/06/2018 at 19:06
    Suna delicios?Răspunde
  • Marinescu Constantina Cristina11/06/2018 at 19:10
    Eu folosesc sirop de cătină cu miere și propolisRăspunde
  • Monea Simona11/06/2018 at 20:42
    Consumăm zilnic miere și fructe proaspete....sigur voi incerca și varianta cu lăptișor de matcă...Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.