NU mai ține durerea în gât!

NU mai ține durerea în gât!

 

Senzaţia de gât iritat şi dureros poate fi una dintre cele mai neplăcute, mai ales atunci când te împiedică să mănânci, să vorbeşti…sau chiar să cânţi.

În acesta perioadă este mai posibil să răcim, iar mucoasa gâtului să se inflameze. Durerea, indiferent de forma ei, de la senzaţie de gât iritat, uscat, până la senzaţia de arsură sau sensibilitate la înghiţire, poate fi simptomul unei răceli, al unei infecţii sau al unei sensibilităţi, precum o alergie.

Răceală, inflamaţii/ infecţii orofaringiene (laringită, faringită), aer rece, uscat sau poluat, praf, fum – toate acestea pot provoca disconfort.

Indiferent de cauza durerii, aceasta trebuie tratată.

Proposept® Med –comprimate de supt şi Proposept® – spray oral sunt două dispozitive medicale cu rol în calmarea durerilor şi iritaţiilor din gât. De asemenea, previn infecţiile prin restabilirea funcţiei de barieră a mucoasei orofaringiene şi reduc utilizarea de decongestionante, analgezice şi antiinflamatoare de sinteză, fără a avea reacţii adverse.

Extractul de nalbă din Proposept® spray oral și Proposept® Med comprimate de supt are acţiune emolientă şi protectoare, iar tinctura de propolis, cu un conținut bogat de bioflavonoide, este responsabilă pentru efectul antiinflamator, antimicrobian şi cicatrizant.

Comprimatele Proposept® Med conţin şi  extract din tal de lichen islandez, ingredient natural cu acţiune protectoare, regeneratoare şi calmantă. Din compoziţia comprimatelor mai fac parte vitamina C (cu efect antioxidant, stimulator) şi extractul de propolis (rol antiinflamator, antiseptic), uleiurile esenţiale de mentă şi de eucalipt, caee au efect antimicrobian si de împrospătare a respiraţei.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Fiterman Pharma din gama Proposept®, accesaţi http://www.stopraceala.ro.

Tratează durerea cât ai zice puf!

5 comments

  • Sery Andreea11/05/2018 at 16:45
    Un articol interesant si util!Răspunde
  • Valeria Chertes11/05/2018 at 17:17
    Multumesc pentru recomandare, eu am de multe ori probleme cu gatul.Răspunde
  • Georgiana Popa Vlas11/05/2018 at 19:13
    Proposept comprimate am si eu in casa,preventiv,dar sper sa nu le folosesc,sa ma ocoleasca raceala si durerile in gat! ???Răspunde
  • Andreea Manu11/05/2018 at 20:13
    Mulțumim pentru informațiiRăspunde
  • Marinescu Constantina Cristina11/05/2018 at 22:19
    Mulțumim pentru recomandare ? încă nu am încercat acest produs, de obicei folosesc strepsils sau tantum verdeRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.