Fii tu însăți: mai activă, mai rapidă, mai puternică, cu Uractiv Forte

Fii tu însăți: mai activă, mai rapidă, mai puternică, cu Uractiv Forte

Cine nu a auzit de nesuferitele și chinuitoarele infecții urinare? Indiferent de sezon, aceste probleme medicale extrem de comune perturbă starea de bine a multor persoane. Potrivit specialiștilor, mai mult de jumătate dintre femei se confruntă cel puțin o dată în viață cu un episod de infecție urinară.

 

Cistita este cea mai frecventă afecțiune a aparatului urinar și reprezintă inflamarea vezicii și/sau a uretrei, de cele mai multe ori din cauza E-coli. Această bacterie trăiește în mod obișnuit în tubul digestiv și se face vinovată pentru 80% dintre cazurile de infecții urinare.

Cele mai predispuse la cistită sunt femeile active sexual, cele însărcinate, cele aflate la menopauză și cele care folosesc metode de contracepție precum diafragme și spermicide.

Pentru că întotdeauna este mai bine să previi decât să tratezi, am conceput o mică listă cu sfaturi ce te pot ajuta să te ferești de infecțiile urinare:

 

  1. Consumă cel puțin 2 litri de apă pe zi. Evită consumul excesiv de cafea și băuturi carbogazoase.
  2. Folosește lenjerie intimă din bumbac, lejeră, care lasă pielea să respire. Cele din materiale sintetice mențin umiditatea, adică mediul ideal pentru inmulțirea bacteriilor.
  3. Atenție la produsele de igienă intimă. Alege-le pe cele fără parfumuri puternice și care mențin PH-ul intim natural.
  4. Nu amâna momentul în care mergi la toaletă. Abținerea de la urinare favorizează apariția infecțiilor urinare.

Uneori, chiar dacă ții cont de toate aceste sfaturi, se poate întâmpla să te trezești cu o infecție urinară.

Reacționează de la primele simptome!

Dacă simți nevoia să urinezi frecvent, dacă urina are un aspect tulbure și un miros puternic, simți crampe în zona abdominală și/sau lombară și ai febră, cel mai probabil te-ai ales cu o cistită. Pentru a scăpa mai ușor de această problemă este bine să reacționezi încă de la primele simptome. Prima soluție la care poți apela, este un supliment alimentar, care să acționeze ca un dezinfectant urinar.

Uractiv Forte, soluția rapidă, eficientă și cu ingrediente naturale

Pentru tratarea infecțiilor urinare, cât și pentru a grăbi procesul de vindecare, îți recomandăm Uractiv Forte, capsule pe bază de extract de albastru de metilen și strugurii-ursului, cu triplă acțiune: calmează durerea și usturimile, distrug și elimină bacteriile responsabile de infecții urinare, curăță și dezinfectează tractul urinar.

Uractiv Forte este un produs sigur, fără reacții adverse, cu administrare de la apariția primelor simptome ale unei infecții urinare (durere, urinări frecvente, iritație) și până la dispariția acestora, dar nu mai mult de 14 zile.

Mai multe informații despre acest produs marca Fiterman Pharma găsiți pe site-urile www.fitermanpharma.ro și www.uractiv.ro. Vă așteptăm și pe pagina noastră de Facebook:  Feminitate Pura

2 comments

  • Simona Tucu05/15/2019 at 15:29
    Cred ca e cel mai folosit medicament al meu ?Răspunde
  • Camelia C.05/17/2019 at 12:59
    Am trecut printr-o experienta neplacuta intr-un concediu. Tare bine mi-ar fi prins!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.