Bronz de lungă durată cu BRONZ REPAIR SUNKISSED

Bronz de lungă durată cu BRONZ REPAIR SUNKISSED

Cosmeticele de la Institut Esthederm nu sunt chiar noi pentru mine. Am făcut cunoștință cu brandul anul trecut, când am primit un pouch cu câteva produse de care m-am îndrăgostit pe loc și le-am luat cu mine în vacanță în Grecia unde tocmai urma  plec. Găsiți articolul aici.

Astăzi vorbim despre bronz de lungă durată cu BRONZ REPAIR SUNKISSED.

Anul acesta, am primit din nou un #presskit foarte frumos cu câteva produse care m-au impresionat din nou.

Produsul vedetă este un produs de vară evident și anume SUN BRONZ REPAIR SUNKISSED CREMA

Așa cum v-am mai spus și în alte articole, vara apelez la cât mai puțin machiaj. Și atunci când găsesc un produs ca acestasunt superfericită.

SUN BRONZ REPAIR SUNKISSED CREMA oferă pielii un glow foarte frumos, perfect pentru varăoferă protecție UVA/UVB ceea ce este foarte important. Tehnologia Global Cellular Protection, patent brevetat de către echipa Esthederm de biologi, înlocuiește SPF-ul cu protecția celulară și UVA/UVB.

Dar asta nu e totdacă  doriți un makeup foarte ușor acest produs se adaptează nuanței tenului și are o acoperire mică. Nu știu dacă pentru tenurile foarte deschise este potrivit însă pentru mine este perfect.

Este foarte purtabil în perioada caldă, nu încarcă tenul și în același timp hidratează.

Așa că dacă  doriți un bronz strălucitor pe termen lung, iar pielea să fie protejată de fotoîmbătrânire, alegeți inovația Institut Esthederm!

Apa celulară și crema Excellage sunt minunate, iar serumul cu acid hyaluronic este un deliciu, dar despre el  povestesc altă dată.

Mai jos  las date oficiale de pe site.

Institut Esthederm este un brand premium, pe care fondatorul, Jean Noel Thorel l-a creat “nu pentru a face femeile mai frumoase, ci tocmai pentru că ele sunt frumoase”. Este un concept inovator de “age management” pentru a ne păstra frumusețea naturală pe termen lung.

ADN-ul brandului este Apa Celulară, un brevet exclusiv al Institut Esthederm, care imită apa din interiorul celulelor pielii.

Noua formulă Bronz Repair este o descoperire majoră. Oferă cel mai înalt nivel de fotoprotecție împotriva îmbătrânirii, cu nivel de filtrare la fel de înalt UVA/UVB. Aceasta se traduce prin sporirea protecției anti-îmbătrânire și un bronz rapid, intens și de lungă durată. Acum și varianta colorată ce uniformizează nuanța tenului!

Pielea este protejată de fotoîmbătrânire, este mai netedă și mai fermă, iar bronzul este strălucitor și de durată. Reduce deshidratarea și pierderea de minerale pe parcursul expunerii la soare.

ACȚIUNE:

Corectează ridurile existente și îmbunătățește elasticitatea datorită eficienței în repararea fibrelor de colagen. Intensifică bronzul natural prin activarea melaninei. Protecție intracelulară împotriva îmbătrânirii și a stresului oxidativ printr-un sistem de filtrare UVA, la fel de înalt ca și cel UVB.

REZULTATE:

Pielea este protejată de fotoîmbătrânire, este mai netedă și mai fermă, iar bronzul este strălucitor și de durată. Reduce deshidratarea și pierderea de minerale pe parcursul expunerii la soare.

3 comments

  • Trandafir Mihaela Anabela07/23/2019 at 8:40
    nu stiam de acest produs pana acum?dar oricum nu am incercat nimic de acest gen si de la acest brand momentanRăspunde
  • Manuela Stanica07/23/2019 at 9:00
    Imi plac produsele de la acest brand dar pe acesta nu-l stiam inca.Răspunde
  • Valeria Chertes07/23/2019 at 12:23
    Mi se pare un produs foarte bun,mulțumesc pentru recomandare.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.