Summer Palettes 2019 Seventeen Cosmetics

Summer Palettes 2019 Seventeen Cosmetics

Vara este pe final, însă se pare  ne putem bucura în continuare de vreme frumoasăDin produsele de care m-am bucurat în această vară minunată au făcut parte și noile palete în ediție limitată de la Seventeen. Din colecția Summer Palettes 2019 Seventeen Cosmetics fac parte trei  palete multifuncționale ce conțin 6 farduri de pleoape și 2 blush-uri ce pot fi utilizate și ca iluminator.

Chiar m-am bucurat  folosesc din nou produsele Seventeen, recunosc  nu am mai folosit de multă vreme produsele lor și m-au surprins plăcutSunt niște palete versatile cu care puteți face face o mulțime de                     look-uri de vară, de zi sau de seară după bunul plac.

Eu am paleta Pastel Dreams care chiar îmi place și mi se potrivește. Are nuanțele pe care le folosesc cel mai des și este genul de paletă pe care o puteți lua cu voi și în vacanță pentru că aveți tot ce vă trebuie pentru un Summer Look.

Hawaii Girl Palette

Noua paletă multifuncțională, în ediție limitată, Hawaii Girl combină nuanțe strălucitoare în tonuri luminoase maronii cu o nuanță de albastru tropical. Combină-le și creează machiaje impresionante. Aplică nuanța maronie sub genele pleoapei inferioare și completează look-ul aplicând blush și iluminator.

Boho Chic Palette

Noua paletă multifuncțională, în ediție limitată, Boho Chic cuprinde nuanțe calde și luminoase. Combină nuanțele roșu, maro și bronz și bucură-te de iluzia perfectă a unui apus de vară direct pe pleoapele tale! Completează look-ul cu blush și iluminator în tonuri calde.

Pastel Dreams Palette

Paleta multifuncțională, în ediție limitată, Pastel Dreams îți oferă posibilitatea să creezi machiaje fabuloase oriunde te-ai afla! Conține 6 farduri de pleoape în nuanțe pastel, 1 blush și 1 iluminator, toate pentru un make-up look de poveste!

Folosește Colecția Summer Palettes, în ediție limitată, pentru a crea look-uri fabuloase potrivite atât pentru zi cât și pentru seară! Combină cele 6 farduri pentru a crea intensitatea dorită. La final completează look-ul cu nuanța perfectă de blush și iluminator.

  • Pigmentare intensă
  • Farduri cu întrebuințare multiplă
  • Rezistență îndelungată

Paleta Desert Glow este perfectă pentru un ten bronzat, sau pentru counturing.

Desert Glow Palette

Paletă multifuncțională ce conține un bronzer mat și 2 nuanțe de iuminator, deschis și închis.

Noua paletă multifuncțională, în ediție limitată, Desert Glow, conține un bronzer mat și 2 iluminatoare – unul deschis și unul într-o nuanță mai închisă. Tot ce ai de făcut este să te joci cu aceste culori uimitoare și să creezi look-ul bronzat, perfect pentru vară.

Folosește paleta Desert Glow pe ten, gât și decolteu pentru a obține aspectul tenului „sărutat de soare”. Poți folosi nuanțele și ca farduri de pleoape sau chiar în locul iluminatorului pentru a accentua zona T sau pomeții, cu efect mat sau strălucitor.

  • Pigmentare intensă
  • Farduri cu întrebuințare multiplă
  • Rezistență îndelungată

Machiajul îl puteți seta la final cu Mattifying Setting Mist, pentru o rezistență îndelungată și desigur nu uitați și de pata de culoare pentru machiajul buzelor cu All Day Lip Color.

Produsele le găsiți în special în magazinele Kendra, dar si on-line, iar mai jos  las prețurile lor.
Mattifying Setting Mist – 62 lei (125 ml) și 42 lei varianta travel (50 ml)
Paleta- 79 lei
Paleta Desert Glow- 79 lei
All Day Lip Color- 51 lei

6 comments

  • Maria Maria09/03/2019 at 7:35
    Foarte frumoase îmi plac toateRăspunde
  • Corina Cosa09/03/2019 at 7:49
    Pastel Dreams Palette este de vis ...asa cum ii spune si numele :)Răspunde
  • Roman Nicoleta Ana MARIA09/03/2019 at 11:59
    Imi plac foarte mult aceste palete de farduri! Au nuante frumoase! Sa le folosesti cu placere draga mea!Răspunde
  • Valeria Chertes09/03/2019 at 13:32
    Ce frumoase sunt aceste palete.Răspunde
  • Marinescu Constantina Cristina09/06/2019 at 6:21
    Pastel Dream Palette este absolut superbă, să o folosești cu plăcere!Răspunde
  • Oana Alexandra Tudose09/06/2019 at 9:50
    Sunt foarte frumoase, iar nuanțele potrivite pentru orice ocazie . Le-am văzut și eu în magazine , chiar sunt superbe .Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.