Ritualul tău pentru a-ți începe ziua cu energie

Ritualul tău pentru a-ți începe ziua cu energie

Modul în care îți începi diminețile are o influență deosebită asupra felului în care te vei simți întreaga zi. De aceea, este important să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește alimentația la micul dejun. Chiar dacă nu ești o persoană matinală, poți obține energia de care ai nevoie aducând mici schimbări în rutina ta de dimineață. Ritualul tău pentru a-ți începe ziua cu energie care este?

În acest sens, Life Care® vine în întâmpinarea ta cu o gamă de alimente speciale care îți vor transforma micul dejun într-o masă sănătoasă și plină de energie, dar și cu o serie de sfaturi practice.

  1. Înlocuiește cafeaua normală cu cea BIO

Ritualul tău pentru a-ți începe ziua cu energie.  Pentru foarte multe persoane, fiecare dimineață începe cu o ceașcă de cafea aromată. Dar ce ai zice dacă ai consuma o cafea cu și mai multe beneficii ca cea pe care o bei de obicei? Cafeaua instant Magic Energy – Eco Coffee este un amestec unic, care îți răsfață simțurile, te energizeaza și vitalizează, dar într-un mod foarte sănătos. După ceașca de dimineață, vei simți cum organismul se „trezește la viață”. Savoarea unică și beneficiile deosebite pentru sănătate sunt date de combinația dintre cafeaua Arabica BIO (provenită din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma și ginseng, precum și BIO siropul de porumb pudră. Ganoderma și ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice și energizante.  De asemenea pentru îndepărtarea senzației de oboseală, stimularea activității cardiace și a sistemului imunitar.  Dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prematură.

  1. Prepară-ți un smoothie rapid

Atunci când suntem pe fugă, preferăm să trecem peste micul dejun din cauza faptului că prepararea acestuia ar dura prea mult. Ei bine, există o variantă ideală: smoothie delicios. Vegan – Protein Smoothie Meal Balance® este o combinație unică, 100% naturală de proteină de cânepă BIO, proteină de orez, cocos și cacao, care amestecată cu banane, avocado sau alte fructe dupa preferință se tranformă într-un mic dejun delicios de sănătos pentru o zi energică. Cânepa este o sursă importantă de Omega 3 și 6, și alți aminoacizi esențiali, fiind ușor de digerat. Rapid și ușor de preparat, smoothie-ul îți va da impulsul de energie de care ai nevoie!

  1. Batoane vegane pentru micul dejun la birou

Ce te faci când programul de lucru începe atât de devreme încât poți servi micul dejun doar la birou? Optezi pentru cea mai practică și sănătoasă variantă: batoanele vegane. Disponibile în două variante: Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance® și Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®, batoanele sunt sățioase reprezentând o masă foarte hrănitoare. Acestea reduc oboseala, senzația de foame și asigură un plus de energie pe întreaga zi. Având în compoziție L-carnitină, ajută la transformarea grăsimii în energie (accelerează arderea grăsimilor ingerate din alimente).

Alegând cele mai sănătoase variante de mic dejun vei observa o îmbunătățire semnificativă a nivelului de energie pe timpul zilei. Nimic complicat, doar alimente deosebite.

Despre companie:

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea  Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înfiinţată în 2005,  Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe.   Crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane.  Create după reţete originale  Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii  Life Care® e, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi,  Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici.  Dar şi mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

4 comments

  • Valeria Chertes09/16/2019 at 10:41
    Mulțumim pentru recomandări,cafea bio vreau sa- mi cumpăr și eu.Răspunde
  • Roman Nicoleta Ana Maria09/16/2019 at 11:56
    Multumim pentru articol! Multumim pentru recomandări! Chiar as inlocui cafeaua cu acest produs!Răspunde
  • Maria Maria09/16/2019 at 18:01
    Mulțumim frumos pt articolRăspunde
  • Grigoras Titina10/14/2019 at 9:41
    Multumesc mult! Micul dejun sanatos este secretul longevitatii dar si al unui trup Fericit.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.