Alege pentru cadoul de Craciun bijuterii de la Chic Bijoux


Alege pentru cadoul de Craciun bijuterii de la Chic Bijoux

Ce femeie nu iubeste bijuteriile? Cred ca fiecaruia i-ar placea sa gaseasca sub brad o bijuterie frumos ambalata intr-un saculet de catifea. Este perioada in care toti cautam cadouri pentru Craciun, asa ca poti alege pentru cadoul de Craciun bijuterii de la Chic Bijoux.

Haideti sa va arat ce am ales eu din colectia de bijuterii de Craciun. Pe site gasiti colectiile impartite in mai multe categorii. Insa fiind perioada Sarbatorilor de Craciun eu am ales doar din aceasta categorie.

Imi plac mult bratarile cu charmuri tip Pandora si am si eu o colectie frumusica. Asa ca am ales sa adaug pe bratara si charm-ul Casuta de turta dulce

Acesta a venit ambalat intr-o cutiuta legata cu fundita, perfect pentru un cadou. Este foarte frumos finisat este din argint 925. Este realizat prin gravare si taiere laser de ultima generatie, vine insotit de un certificat de autenticitate, avand garantia de 1 an.

Apoi am ales Bratara Craciun – Magia Craciunului care a sosit intr-un saculet de catifea negru personalizat si este atasata pe un snur de matase vegetala, marime reglabila. Este realizata tot prin gravare si taiere laser de ultima generatie.

Ultimele produse sunt din categoria broselor, 2 braduti si o coronita de Craciun. Acestea sunt din metal inoxidabil argintiu cu pietricele Zirconii albe, rosii si verzi. Au sistem de inchidere ac de siguranta, ambalate tot in saculet de catifea negru personalizat.

Voi ce cadouri ati cumparat pentru cei dragi de Craciun? Daca sunteti in pana de idei va recomand aceste bijuterii.

Alege pentru cadoul de Craciun bijuterii de la Chic Bijoux

Dar asta nu e tot, pe contul de Instagram, avem pentru voi o surpriza. Postare de mai jos va directioneaza direct la concurs.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

??G I V E A W A Y A L E R T ‼ Dragilor, după cum am promis, revin cu surpriza către voi ???. ?Împreună cu @chicbijouxofficial am pregătit pentru voi?un cadou? prețios. ?Este vorba despre un voucher în valoare de ➡ 200 de lei pentru achiziționarea de bijuterii?? de pe site ➡️ www.chicbijoux.ro atât din categoria Crăciun cât și din celelalte categorii. ⁉Ce trebuie să faceți? ✅1. Follow @chicbijouxofficial și @oanaalexandru_beautyblog ✅2. Lăsați un comentariu în care să ne spuneți ce ați dori să vă achiziționați de pe site în cazul în care ați câștiga voucherul și invitați o prietenă să se înscrie. ? ? ? *Concursul se desfășoară în perioada 10 – 15.12.2019 *Pe 16.12.2019 facem extragerea *Concursul este valabil doar pe teritoriul României și nu este asociat cu retelele sociale sau brandurile care nu sunt menționate în această postare. *Prin participarea la concurs vă dați acordul pentru procesarea datelor (nume, adresa, numar telefon), în cazul în care veți câștiga. ? ? ? #chicbijoux #concurs #giveaway #christmasbijoux #christmasgifts #oanaalexandrubeautyblog

O postare distribuită de Oana beauty blogger ? ? ? ? ? (@oanaalexandru_beautyblog) pe

Despre Chic Bijoux

Din dragostea si pasiune pentru bijuterii ne dedicam zilnic sa cream cele mai frumoase accesorii. Vrem iti aduca multe bucurii, amintiri si zambetul pe buze de fiecare data cand le vei purta.
Daca iubiti bijuteriile si oamenii la fel de mult ca si noi, veti fi fascinati si nu veti vrea sa plecati niciodata!

Totul a inceput in anul 2010, cand din pasiune pentru bijuterii, a aparut Chic Bijoux, un brand clujean care a cautat mereu sa surpinda si sa isi diversifice constant portofoliul de produse si servicii.

Urmatorul pas a fost sa ne deschidem propriul atelier de creatie in care sa implementam propria noastra viziune. Realizam de bijuterii personalizate, colectii vibrante, piese unicate, si accesorii pentru clientii corporate.
Echipa Chic Bijoux este formata din oameni pasionati de ceea ce fac si cu un tel comun, acela de a realiza piese deosebite care ajung peste tot in tara, dar si in strainatate. Creatiile bijutierilor nostri surprind de fiecare data, acestia fiind iscusiti in modelarea argintului in bijuterii spectaculoase, unicate. Acestes sunt imbinate cu pietre pretiose sau cu cristale si perle Swarovski.

Toate creatiile noastre sunt realizate din Argint 925 Rodiat sau placat cu Aur. In crearea bijuteriilor utilizam aparate de ultima generatie care sa nu afecteze calitatea argintului si care sa ne ofere posibilitatea de a definitiva design-ul conform cerintelor.

7 comments

  • Loredana Maria12/10/2019 at 10:18
    Mulțumim frumos pt concurs foarte frumoase acestea bijuteriiRăspunde
  • Trandafir Mihaela Anabela12/10/2019 at 13:02
    imi plac bijutriile, in special cele din argint, aurul mi se apre ca inca nu e pt mine ? sa le porti sănătoasăRăspunde
  • Simona Banica12/10/2019 at 19:56
    Super frumoase bijuterii!Răspunde
  • Valeria Chertes12/11/2019 at 16:53
    Sunt superbe bijuteriile,perfecte pentru sărbători.Răspunde
  • Olivia Dinescu02/07/2020 at 15:36
    Ce frumoase sunt!Răspunde
  • Naty Mihaela06/09/2020 at 13:42
    Sunt un cadou frumos pentru orice eveniment !Răspunde
  • ELEni02/02/2022 at 15:56
    Intr-adevar, niciun cadou nu se compara cu nu set de bijuterii. O pereche de cercei sau o bratara din argint este un cadou binevenit, pe care orice femeie il apreciaza. :)Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.