Christmas Sweet Kiss From Careline

Christmas Sweet Kiss From Careline

Este perioada cand toata lumea e in goana dupa cadourile de Craciun. Va propun inca o idee de cadou perfect pentru a-l pune sub brad pentru cineva drag, Christmas Sweet Kiss From Careline.

Produsele Sano nu sunt noi pentru mine. Le am in casa si imi sunt de ajutor pentru curatenie. Insa de curand am aflat ca au si o linie de produse de beauty si ingrijire.

Am primit acest pachet parfumat minunat.

Careline Hand Soap– sapunul cu stil pentru o baie eleganta! Fiindca este totul despre stil!

Sapunul lichid Careline Sweet Kiss – Mosc & Trandafiri
Bogat in ingrediente hranitoare, sapunul te rasfata cu parfumul de Mosc & Trandafiri. Hidrateaza si catifeleaza pielea, lasand un parfum persistent, placut si revigorant.

Crema pretioasa de corp Careline Sweet Kiss, imbogatita cu Unt de Shea hidratant, se absoarbe rapid mentinand nivelul de hidratare. Formula unica Careline ofera pielii elasticitate si o protejeaza impotriva deshidratarii, in timp de accelereaza procesul de regenerare al celulelor pielii. Ofera pielii o textura fina, revigoranta si matasoasa, care dureaza toata ziua. Lotiunea este hipoalergenica, fara parabeni, testata dermatologic si intens hidratanta.

Crema bogata de maini Careline Sweet Kiss, cu Unt de Shea pentru a hrani pielea. Formula unica Careline ofera pielii elasticitate si o textura catifelata. Vitamina E calmeaza pielea. Provitamina B5 hidrateaza pielea si protejeaza mainile impotriva deshidratarii. Crema de maini este hipoalergenica, fara parabeni, testata dermatologic si intens hidratanta.

Departamentul de Cercetare si Dezvoltare Careline dezvolta, produc si comercializeaza produse cosmetice profesionale, atat de make-up, cat si de ingrijire personala.

Echipa de cercetare si dezvoltare este formata din chimisti si institutii de cercetare din intreaga lume, folosind ingrediente inovatoare si tehnologii avansate combinate cu cercetarile extensive asupra tendintelor globale in beauty si fashion.

Toate produsele sunt atent controlate si observate in timpul productiei pentru a asigura un nivel ridicat de calitate si securitate absoluta in timpul utilizarii.

Careline nu efectueaza teste pe animale.

3 comments

  • Corina Cosa12/12/2019 at 11:39
    ce fain arata !! eu sunt fan unt de shea !!Răspunde
  • Loredana Maria12/12/2019 at 15:33
    Foarte interesante acestea produse am să le caut si eu mă tentează crema de corp sau ce-a de mâini, mersi ptr recomandare ?Răspunde
    • Valeria Chertes12/12/2019 at 16:07
      Foarte drăguțe produse,sa le folosești cu drag!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.