LACTYFERRIN DEFENSE – noua formulă Sesderma de întărire a sistemului imunitar

LACTYFERRIN DEFENSE – noua formulă Sesderma de întărire a sistemului imunitar

Nu mai aștepta! Protejează-te acum! Factorii externi și poluarea, în special în marile orașe, duc la un sistem imunitar slăbit. Schimbările de temperatură, răcelile, gripa sau unele boli precum psoriazisul, rozaceea, dermatita, acneea, atopia sau vitiligo fac necesară întărirea barierelor naturale de apărare ale organismului uman. LACTYFERRIN DEFENSE – noua formulă Sesderma de întărire a sistemului imunitar

Dr. Gabriel Serrano, fondatorul Sesderma, a dezvoltat o formulă inovatoare, pe bază de lactoferină, ce întărește sistemul imunitar împotriva agresiunilor externe sau atunci când este nevoie de protecție suplimentară împotriva diferiților virusuri și bacterii.

Ce este lactoferina?

Lactoferina este o glicoproteină multifuncțională purtătoare de fier. Se găsește în mod natural în laptele matern, salivă, lacrimi și granulocite. Oferă protecție globală împotriva diferitelor leziuni tisulare și infecții bacteriene și virale. Aceasta modulează răspunsurile imune de adaptare, cum ar fi migrația, maturizarea și funcția celulelor imune. Virusul COVID-19 are receptori pentru ACE 2 care concurează cu lactoferina.

Cum acționează nanolactoferina?

Pentru ca nanolactoferina să acționeze, trebuie să fie încapsulată într-un nano-lipozom sau o bulă lipidică. Această încapsulare protejează lactoferina de acțiunea sucurilor gastrice, care denaturalizează proteinele. Acestea permit accesul în tractul duodenal și în fluxul sanguin, unde își îndeplinește acțiunile de protecție.

Notă: acest lipozom este foarte mic (de 3 ori mai mic decât virusul) și, prin urmare, se stabilește în membrana celulelor fosfolipide înaintea virusului și împiedică celula să se infecteze.

Sesderma anunță gama inovatoare LACTYFERRIN DEFENSE, ce combină cea mai nouă tehnologie cu ingrediente active extrem de eficiente, asigurând organismului protecție împotriva agenților externi.

BLEPHA DEFENSE Spray protector lipozomal – Întreține bariera lipidică a ochilor, întărește apărarea naturală a lor, previne manifestările legate de blefarită (mâncărime, iritație și roșeață).

LACTYFERRIN DEFENSE – noua formulă Sesderma de întărire a sistemului imunitar

LACTYFERRIN DEFENSE Doză unică (10 x 10 ml) & Supliment alimentar – Indicat în perioadele cu un aport nutritiv mai mare: oboseală, perioade de stres, oboseală fizică, diete cu conținut scăzut de calorii, sarcină, alăptare, menopauză, creștere, îmbătrânire.

LACTYFERRIN DEFENSE Apă de gură – Apă orală pentru clătire, care îmbunătățește bariera naturală de apărare a cavității bucale.

LACTYFERRIN SANITIZER Gel dezinfectant pentru mâini – Oferă curățare și protecție mâinilor, întărind bariera naturală a pielii. 

În prezent, Sesderma oferă soluții pentru numeroase afecţiuni ale pielii, dar și pentru îngrijirea dermatologică, având un laborator care aplică nanotehnologia în fabricarea produselor. Această tehnologie favorizează stabilitatea, transportul şi pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii.

Mai multe detalii despre noua gamă puteți afla de pe: sesderma.com.ro/ro sau facebook.com/sesdermaromania

7 comments

  • Claudia L Chivu03/17/2020 at 10:49
    Este o perioadă dificila în care trebuie sa ne protejăm mai mult ca oricand! Desi nu am folosit aceste produse par destul de bune din descrierea ta!Răspunde
  • Anghelina Irina03/17/2020 at 14:02
    Nu am incercat aceste produse, am incercat însă crema c vit tot de La ei și mi-a plăcut foarte multRăspunde
  • Roman Nicoleta Ana Maria03/17/2020 at 14:56
    Nu am incercat aceste produse! Sigur sunt produse foarte bune si chiar imi doresc sa le incerc! Multumim frumos pentru recomandare!Răspunde
  • Alexandra C.03/17/2020 at 17:34
    Cu siguranta sunt niste produse foarte bune mai ales datorita ingredientelor ?. Nu le am testat insa cand am sa le vad cu siguranta le voi lua ?Răspunde
  • Valeria Chertes03/17/2020 at 19:19
    Mi se par niste produse foarte bune mi-aș dori să văd cum sunt.Răspunde
  • Foxi03/24/2020 at 12:34
    Ce articol interesant, chiar trebuie sa ne luam niste masuri de protectie in perioada asta si cred ca produsele pe care le promovezi chiar sunt de buna calitate..multumesc pentru recomandare!Răspunde
  • Ana Maria B04/04/2020 at 20:05
    Eu nu prea folosesc astfel de produse,dar cred ca trecem printr-o.perioada în care ar fi utile.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.