Clarins este mândru să fie partener cu @plasticodyssey

Clarins este mândru fie partener cu @plasticodyssey

ECO-DEVZOLTARE

Salvarea planetei devine doar o parte din rutina ta de îngrijire a pielii! ?În ultimii ani, Clarins a integrat criterii eco-prietenoase pentru dezvoltarea ambalării produselor noastre și obiectivul  este ca ambalajul nostru fie 100% reciclabil până în 2025. Prin aceasta, suntem cu un pas mai aproape către o economie circulară care în același timp celebrează și respectă Mama Natură. Clarins este mândru fie partener cu @plasticodyssey

#Clarins # SustainableWeek # GreenBeauty

PLASTIC ODYSSEY

Este timpul pentru o schimbare a mării! ? Clarins este mândru fie partener cu @plasticodyssey, a cărui viziune inovativă pentru conservarea oceanelor noastre este fundamentală în abordarea problemei globale a poluării cu plastic. Familia Courtins-Clarins a fost implicată în această inspirațională organizație încă de la crearea sa, ajutând la a aduce la viață proiecte precum un vas de tip laborator capabil actioneaze pe tot globul și educe populațiile locale.

#Clarins #SustainableWeek #PlasticOdyssey

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

9 comments

  • Inna Alina09/25/2020 at 11:39
    Super,informatii utile@Răspunde
  • Roxana Popa09/25/2020 at 12:56
    Super! ?Răspunde
  • Asaftei Simona09/25/2020 at 13:37
    Sunt foarte bune ambalajele reciclabile ,ne ajuta la protejarea mediului înconjurător ! Trebuie să avem grijă să nu mai aruncăm produse din plastic peste tot .Răspunde
  • Anghelina Irina09/25/2020 at 16:36
    Foarte tare!Nu stiamRăspunde
  • Valeria Chertes09/25/2020 at 18:43
    Mulțumim pentru informații.Răspunde
  • Simona Banica09/25/2020 at 19:32
    Foarte buna idee!Răspunde
  • Lucia Mihaela Curea09/29/2020 at 22:07
    Sunt fan produse Clarins, acum si mai mult datorita acestei initiative.Răspunde
  • Marin Theodora10/01/2020 at 21:11
    Minunata initiativa pe masura calitatii produselor ClarinsRăspunde
  • Ana Maria B10/20/2020 at 10:34
    Clarins este un brand cu produse de calitate si grija pentru mediu si cei care le folosesc produsele.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.