Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi

Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi

 

ACE România, parte din grupul FATER, anunță extinderea portofoliului de produse. Brand cu tradiție, ACE este practic sinonim cu soluția de igienizare pe bază de clor. Această formulă l-a consacrat ca un înălbitor de încredere. Însă, în ultima perioadă, ACE a pus accent pe inovație și a adăugat o varietate de produse în portofoliu, inclusiv formule de înălbitori fără clor și soluții practice de curățare pentru întreaga casă. Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi

„În România, ACE este asociat cu clorul clasic, ajutorul de nădejde pe care îl aveau bunicile și mamele noastre dintotdeauna. Este în mod incontestabil un simbol al curățeniei și al albului impecabil, tradiție cu care, desigur, ne mândrim. Însă ACE este mai mult decât clor! Astăzi, ACE oferă mult mai multe opțiuni consumatorilor. Soluții practice de curățare a casei, formule noi pentru eliminarea petelor de pe haine. Misiunea noastră este aceea de a oferi consumatorilor soluții practice și eficiente, iar pentru a îndeplini acest obiectiv inovăm permanent. Provocarea noastră pentru consumatori este să redescopere simplitatea în lupta cu murdăria folosind ACE-ul din mânecă, partenerul de nădejde care nu i-a dezamăgit niciodată. Pentru că da… cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi!”, a punctat Marian Nedelea (Comercial Manager Central Europe, ACE România).

 

 Soluții practice pentru igienizarea casei

Formulele ACE Ultra Spray Mousse în variantă clasică sau cu parfum floral, ce au în compoziție înălbitor și degresant, datorită spumei dense oferă eficiență și precizie pe suprafețele mici și rufele albe. Elimină petele dificile, asigură o igienă profundă a casei și totodată reprezintă o soluție ideală pentru îndepărtarea mucegaiului.

 

Pentru igienizarea suprafețelor din baie, a vasului de toaletă și a pardoselilor, soluția este ACE Ultra Power Gel. Datorită formulei cu clor și detergent oferă o igienă profundă și un alb strălucitor. Forma specială a sticlei, permite accesul în zonele înguste și greu accesibile, cum ar fi marginea vasului de toaletă. 

                  

Pentru problemele specifice vasului de toaletă, depuneri de calcar, igienă profundă și eliminarea mirosurilor neplăcute, ACE vine în ajutor cu formulele special create: ACE WC gel Descaler (anticalcar) și ACE WC gel cu înălbitor, care datorită sitemului multi-jet, acoperă și curăță mai bine vasul de toaletă.

                         

                 

Iar pentru menținerea igienei vasului de toaletă și a unui parfum plăcut, ACE aduce noile odorizante ACE WC de toaletă solide, cu parfum de flori de eucalipt, citrice sau briză marină, ce oferă curățenie și prospețime cu fiecare jet de apă.

 

Igienă … chiar și fără clor!?

Da! Pentru rufele colorate, suprafețe multiple și un parfum fresh, ACE Spray Universal este soluția ideală. Un spray versatil, fără clor, ce poate fi folosit în întreaga casă. 

Tot din gama produselor fără clor fac parte și ACE Spray Degresant, care datorită noii formule, elimină petele de grăsime încrustate, lăsând în urmă un parfum de lămâie și bergamotă, precum și ACE Spray Baie, care datorită formulei inovatoare, elimină și previne apariția depunerilor de piatră – avantajul acestuia fiind utilizarea pe suprafețele din nichel, cum ar fi bateriile sanitare.                                                       

Formule noi pentru eliminarea petelor de pe haine

Inovația este motorul care stă la baza evoluției portofoliului de produse ACE. Obiectivul ACE este acela de menținere a standardului de calitate oferit până la ora actuală, dar și de a continua să ofere consumatorilor soluții practice și eficiente.

De la formula de înălbitor clasică, produsele ACE au evoluat înglobând tehnologia „fiber-care”, singura care protejează țesăturile, ACE Platinum este înălbitorul gel, cu formulă mai densă față de clorul obișnuit, care readuce la viață țesăturile îngălbenite  și reînvie albul, datorită moleculei WHITE PLUS. 

De asemenea, tot din gama pentru îngrijirea hainelor albe, ACE for Whites reînvie albul hainelor și le redă stralucirea datorită înălbitorilor optici, bazându-se pe o formulă fără clor, de această dată.

Iar pentru rufele colorate sau delicate ACE a introdus gama ACE Colors, de asemenea fără clor, special concepută pentru igienizarea și eliminarea eficientă a petelor și a mirosurilor neplăcute. Datorită formulei sale cu oxigen activ are grijă de țesăturile delicate și garantează o igienă profundă și culori strălucitoare.

  • Simona Asaftei11/16/2020 at 20:26
    Foarte bune aceste produse ,chiar o să le caut și eu pe viitor ,merită încercate ! Mulțumim pentru recomandări draga mea ! Cu petele am mai mereu probleme ,având și copii miçi sunt minunate aceste produse .Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.