Cei mai puternici aliați în imunizarea organismului nostru

Cei mai puternici aliați în imunizarea organismului nostru

După o binemeritată vacanță, în care ne-am bucurat de preparate și băuturi delicioase, nu tocmai prietenoase cu sănătatea noastră, iată că a venit momentul să ne preocupăm din nou de un stil de viață echilibrat. Sezonul rece este încă aici și de aceea, este foarte important să ne menținem sistemul imunitar puternic pentru a lupta împotriva virusurilor în această iarnă. Cei mai puternici aliați în imunizarea organismului nostru

În 2021, Life Care vine în întâmpinarea ta cu un nou concept, la îndemâna si usor de utilizat: Pachet Imunitate 5Aliati, Life Care®, special destinat imunizarii organismului:

Acesta contine 5 TOP produse Life Care:Life Impulse® Vitamina C 1000mg, Zinc, Life Care®, 15mg, Life Impulse® Quercetin Plus Vitamin C, 500mg, Life Impulse® D3 Complex, 2000ui, Life Impulse® Sleep&Calm cu melatonina. Toate acestea conțin nutrienți și vitamine în dozele zilnice recomandate astfel încât corpul tău să fie în cea mai bună formă.

Care sunt aliații tăi iarna aceasta?

Vitamina C

Menținerea unui nievel optim al vitaminei C din organism contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar. Odată ce virusurile răcelii au pătruns în membranele mucoase, vitamina C devine activă în diverse locații. Aceasta favorizează formarea de celule albe din sânge, aderă la radicalii liberi, neutralizându-i, și regenerând alți antioxidanți proprii organismului. Asftfel, se menține sistemul imunitar activ și se reduce stresul oxidativ. La debutul unei răceli, adesea nivelul de vitamina C scade drastic, datorită consumului crescut. În acest context, este recomandată administrarea neîntârziată a unor doze mari de vitamina C, pentru a veni în sprijinul sistemului de apărare al organismului.

Consumul de vitamina C este important chiar și în cazul unei persoane sănătoase. Reduce semnificativ riscul de contactare a unei răceli. Societatea de Nutriție din Germania recomandă un aport zilnic de cel puțin 7-10 mg de zinc și 95-110 mg de vitamina C pentru adulții sănătoși, în funcție de sex, pentru acoperirea necesarului.Life Impulse® Vitamina C 1000mg este un supliment alimentar, cu o eliberare prelungită, ceea ce asigură absorbția substanțelor active de către organism.

Cei mai puternici aliați în imunizarea organismului nostru

Quercetina

Quercetina este un bioflavonoid, pigment vegetal prezent în multe legume, fructe și flori. Acest antioxidant natural este foarte important pentru sănatatea organismului și contribuie la reducerea radicalilor liberi și a oxidării grăsimilor. Quercitina funcționează ca un inhibitor al virusurilor, substanța prezentând o acțiune destabilizatoare asupra unei proteine cheie pentru multiplicarea agenților patogeni. Mai mult decât atât, Quercetina este recunoscută pentru proprietățile remarcabile în controlul alergiilor.

Are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular contribuind la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, reduce fragilitatea capilarelor și protejează vasele de sânge, favorizând scăderea colesterolului.

Luptă pentru imunitatea organismului tău cu un supliment alimentar natural, Quercetin Plus Vitamin C Life Care®, conține ingrediente provenite din surse naturale și anume quercetina 500mg extrasă din coaja de ceapă roșie, iar impreună cu vitamina C fac combinația ideală pentru un sistem imunitar puternic.

Zinc

Zincul este un oligoelement mineral indispensabil organismului. Este important în: creșterea și dezvoltarea lui, în funcțiile neurologice și de reproducere, dar mai ales în susținerea sistemului imunitar. Zincul este eficient în lupta împotriva răcelilor deoarece previne fixarea virusurilor răcelii în celulele din mucoasa nazală. În mod suplimentar, aceasta inhibă dezvoltarea și stopează reproducerea acestor microbi. Mai mult, zincul ajută la ameliorarea posibilelor reacții de inflamație cauzate de o răceală.

Zinc, Life Care® este un supliment alimentar, ce conține 30 de tablete, ideal pentru buna funcționare a sistemului imunitar și a metabolismului celular cu rolul de a respinge agenții patogeni, reducând astfel severitatea și durata virozelor sau a răcelilor.

Vitamina D

Vitamina D3 este o vitamină solubilă în grăsimi, care ajută organismul să absoarbă calciul și fosforul. Un aport corect de vitamina D, calciu și fosfor menține oasele sănătoase. Vitamina D este produsă de piele în momentul expunerii la razele solare. Unul dintre principalele roluri ale acestei vitamine este acela de a ajuta organismul să utilizeze calciul și fosforul. Lipsa vitaminei D3 din organism crește și riscul de îmbolnăvire din cauză că slăbește sistemul imunitar. Face organismul vulnerabil în față bacteriilor și virusurilor. Studiile efectuate în ultimii ani asociază în mod deosebit lipsa de vitamina D3 cu afecțiunile sistemului respirator.

Life Impulse® D3 Complex îmbunătățește starea de spirit și sustine funcționarea sistemului imunitar. Contine vitaminele D3, K2 și Omega 3 vegetală, venind ca sprijin pentru sistemul cardiovascular.

Melatonina

Melatonina este un hormon produs în principal de glanda pineală. Îmbunătățește calitatea somnului, combate insomnia și este un antioxidant natural ce protejează organismul împotriva stresului oxidativ.

Melatonina din compozitia sucului Life Impulse Sleep&Calm contribuie la atenuarea tulburarilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a adormi, daca acest supliment alimentar este administrat inainte de culcare. In plus, aceasta este benefica pentru reglarea programului de somn, in cazul persoanelor varstnice sau adultilor care lucreaza noaptea sau pentru calatoriile lungi cu schimbari de bioritm.

Pentru a funcționa la parametri normali, organismul nostru are nevoie de caâeva resurse. Le putem obține din hrană, dar și din suplimente alimentare. Alături de vitamina C, zinc-ul, melatonina și vitamina D sunt unele dintre cele mai importante substanțe nutritive fără de care organismul nostru nu ar putea rămâne puternic.

 

16 comments

  • Claudia L Chivu01/14/2021 at 12:26
    Foarte bune aceste produse mai ales în această perioadă! Mulțumim pentru recomandare!Răspunde
  • Simona Asaftei01/14/2021 at 13:43
    Este foarte bine să avem grijă de sănătatea noastră și să consumăm vitamine pentru intarirea sistemului imunitar . Am mai luat și eu câte ceva iarna aceasta ,le-am dat și la fete și nici una nu am avut probleme cu răceala până in prezent ,in anii trecuți fiind la scoală ,gradiniță aveam mai mereu probleme cu răceala ,dar de când sunt acasă nu am mai întâmpinat nici o problemă .Răspunde
    • Inna Alina01/14/2021 at 13:52
      Foarte bune în acest sezon.Răspunde
  • Roxana Popa01/14/2021 at 15:53
    Perfecte pt o imunitate puternica mai ales în sezonul rece .Melatonina nu am incercat până acum,dar sunt tentata să cumpăr !Răspunde
  • Valeria Chertes01/14/2021 at 17:47
    In aceasta perioadă și eu iau vitamine,având și probleme de sănătate mă simt mai in siguranță.Răspunde
  • Elena Chedică Mateică01/14/2021 at 21:46
    In sezonul rece si eu iau vitamine de la Life Care.Răspunde
    • Anghelina Irina01/15/2021 at 18:01
      Nu am incercat niciodata produsele lor,însă sunt sigură că sunt foarte bune,mai ales că este sezonul racelilorRăspunde
  • Simona Banica01/14/2021 at 22:39
    Foarte bun pentru imunitate mai ales acum de sezon!Răspunde
  • Madalina-Cosmina Oros01/15/2021 at 0:36
    Foarte bune aceste produse mai ales in perioada rece.Răspunde
  • Adriana Ivan01/15/2021 at 17:09
    Iarna aceasta am luat si eu o multime de suplimente. Imunitatea mea e tare slăbită.Răspunde
  • Pulbere de stele01/15/2021 at 18:49
    Foarte bune produsele Life Care, le-am incercat si eu si din cand in cand mai comand cate ceva!Răspunde
  • Adina-Florentina01/15/2021 at 20:40
    Eu am probleme cu somnul și chiar mă tentează acest sirop. Poate ar avea efect. ?Răspunde
  • Simona01/15/2021 at 20:44
    Si eu iau Zn, D3 si din cand in cand vitamina C. Acum incerc acest sirop pentru somn. E delicios!Răspunde
  • Catalina Coman01/15/2021 at 23:33
    Vitamina C si vitamina D nu prea ne lipsesc nici noua, mai ales in perioada rece.Răspunde
  • Rokolla01/17/2021 at 4:01
    Sunt foarte eficiente suplimentele de la Lifecare si cred ca voi face si eu o cura cu eleRăspunde
  • Albu Steluta Georgiana01/17/2021 at 18:49
    ZIncul este cel pe care il folosesc si eu in schema de imunitate. Sunt foarte bune alegeril tale!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.