Drumul spre libertate – Harry & Meghan

Drumul spre libertate – Harry & Meghan Odiseea unei Familii Regale moderne

Editura Publisol anunță apariția unuia dintre cele mai așteptate titluri ale anului 2021: Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne. Scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, cartea este disponibilă pe site-ul booksaveur.com si in retelele de librarii din toata tara.

Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne este o biografie neoficială a Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry și Meghan. Cartea ne introduce în viața celor doi protagoniști, începând cu primele lor întâlniri romantice. Și încheind cu perioada în care au decis să meargă pe calea libertății. La distanță de îndatoririle și constrângerile pe care le presupunea traiul la vârful Casei Regale.

Volumul este scris de doi jurnaliști cu acces privilegiat la Curte. Carolyn Durand și Omid Scobie au reușit să surprindă, în epica lor biografie, viața cuplului princiar, dincolo de luminile reflectoarelor.

„Povestea celor doi este un basm modern cu prinți și prințese, în care au fost folosite mereu „uneltele de tortură” ale acestei epoci, în care rețelele sociale și presa online te ridică și te coboară așa cum niciodată nu o va mai putea face presa tipărită.” 

Elena Stoichiță, redactor-șef OK! Magazine

Cartea Drumul spre libertate ne prezintă, dincolo de titlurile tabloide și de articolele din presă, o familie care încearcă să se bucure de căsnicie și să gestioneze cu demnitate problemele mai mici sau mai mari cu care se confruntă, implicându-se totodată și în nenumărate proiecte caritabile sau ecologiste.

Plin de mărturii ale apropiaților cuplului regal, volumul reușește rara performanță de a povesti odiseea unei Familii Regale moderne și tinere pe care, fără contribuția autorilor, n-am fi cunoscut-o decât din relatările rău-voitoare ale presei de scandal. 

„Lectură obligatorie pentru orice admirator al Familiei Regale.” 

2 comments

  • Simona Asaftei02/04/2021 at 22:37
    Foarte frumoasă și interesantă cartea ,mi-aș dori să o citesc și eu pe viitor !Răspunde
  • Inna Alina02/15/2021 at 14:19
    Ce carte interesanta,am sa mi-o achizitionez si eu!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.