Manichiuri pe care să le încerci în această vară. Top 5 modele MUST HAVE

Manichiuri pe care să le încerci în această vară. Top 5 modele MUST HAVE

În sfârșit, e vară! E momentul potrivit să dai frâu imaginației pentru a-ți creea cele mai frumoase manichiuri din acest an. Te poți bucura în voie de culori vii și modele îndrăznețe, pentru că în această vară, totul este permis în materie de forme și culori.
Specialiștii El Studio Style au întocmit pentru tine un top 5 manichiuri obligatorii pentru acest sezon. Află care sunt acestea. Manichiuri pe care să le încerci în această vară. Top 5 modele MUST HAVE

1. Stilul minimalist

Daca nu ești genul care să își facă un model încărcat, vei fi încântată să afli că iți poți face și o manichiură minimalistă. Poți aborda modele simple care implică și câteva puncte, linii sau chiar stickere.

2. Modele abstracte

Dacă totuși iți dorești un model, nu foarte complicat, iți propunem „vârtejurile”. Pentru o astfel de manichiură poți opta pentru orice culoare la bază, pe care să faci liniile ondulate în ce nuanță consideri că se potrivește.
În același timp, poți încerca chiar și forme geometrice precum triunghiuri suprapuse, în diverse culori.

3. Manichiura French

Cel mai probabil manichiura french nu se va demoda niciodată. Însă, acest model a suferit câteva schimbări pe parcursul anilor. Clasicul roz cu alb nu mai este la fel de popular acum, varianta populară fiind french-ul colorat. Optează pentru o bază nude și vârful unghiilor colorat.

4. Culori neutre

Daca până acum am vorbit de culori îndrăznețe, te anunțăm că și nuanțele neutre sunt la modă în 2022. Alege culori precum roz, bej sau alb lăptos. Dacă iți dorești ceva mai îndrăzneț, dar totuși subtil, iți poți face o nuanță diferită pe fiecare unghie.

5. Nuanțe metalice

Nuanțele metalice fac o declarație de stil subtilă, iar vara aceasta le poți purta chiar și pe plajă, la o petrecere în aer liber, oriunde iți dorești să te faci remarcată. Fii cu băgare de seamă ce culoare alegi, ea trebuie să fie în ton cu pielea și ținuta ta.

Cum ai grijă de manichiura ta?
Daca iți dorești să te bucuri de un aspect al unghiilor plăcut pe termen lung, este important să ai grijă de manichiură odată ce este realizată. Iată aici câteva sfaturi pe care să le iei în considerare:
• Folosește zilnic ulei pentru cuticule;
• Poartă mereu mănuși atunci când speli vasele sau faci curățenie;
• Nu iți folosi unghiile drept instrumente pentru a deschide anumite lucruri;
• Folosește cremă hidratantă pentru mâini.

În același timp, ia în considerare să mergi regulat la salon pentru întreținerea unghiilor. Este recomandat să iți refaci manichiura o dată la 3 săptămâni cel mult.
Dacă vrei să te bucuri de o manichiură rezistentă, alege să iți lași mâinile pe seama unor profesioniști. În acest fel te vei bucura oricând de unghii nu doar frumoase, ci și sănătoase.

www.el-studio.ro

6 comments

 • Simona Asaftei06/12/2022 at 7:49
  Foarte frumoase modele ,toate sunt absolut superbe .Mulțumim pentru informații draga mea ,pe timpul iernii mi le mai fac și eu ,insă acuma cu treburile prin grădină ,solare nu mai am timp de ele .Răspunde
 • Susnescu Ana Maria06/13/2022 at 13:05
  Toate sunt superbe..Și eu mi le fac de câțiva ani, tot timpul diferit..❤️Răspunde
 • Valeria Chertes06/13/2022 at 18:43
  Sunt absolut minunate,perfecte pentru vara.Răspunde
 • Ioana Denisa Popescu06/15/2022 at 15:21
  Minunat articol, eu prefer manichiura în stil minimalist😍💅🏻Răspunde
 • Irina Gabriela Anghelina06/22/2022 at 8:38
  Grea alegere,toate arata atât de bine♥️Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: