Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA

Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA
– o tehnologie avansată Sano ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!

 

Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima. Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum de lungă durată, pentru a oferi rezultate maxime. Am mereu în casă produse Sano și  le folosesc cu plăcere.

Continue reading „Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA”

Când îngrijirea pielii nu e doar un răsfăț, ci o nevoie primordială!

Când îngrijirea pielii nu e doar un răsfăț, ci o nevoie primordială!

numis®med oferă o îngrijire completă pentru pielea uscată și foarte uscată – 

Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea echilibrului, a hidratării și aspectului catifelat și sănătos. Când îngrijirea pielii nu e doar un răsfăț, ci o nevoie primordială!

Continue reading „Când îngrijirea pielii nu e doar un răsfăț, ci o nevoie primordială!”

Rennesence Magnetic Mask de la Biotissima

Rennesence Magnetic Mask de la Biotissima

Suntem deja in sezonul rece si pielea devine uscata, terna si lipsita de stralucire, necesitand o atentie aparte. Mai mult decat atat, tenul care este cel mai expus la factorii externi. Trebuie sa faca acum fata unor temperaturi scazute care odata cu inaintarea in varsta influenteaza aparitia si adancirea inesteticelor riduri. Astazi va povestesc despre Rennesence Magnetic Mask de la Biotissima. M-am distrat foarte tare cu modul magic de indepartare a acestei masti, iar senzatia pe care o lasa in urma aplicarii este geniala, tenul este foarte hidratat si cu o finete ca de bebelus.

Life Care® a lansat o noua gama profesionala de produse anti-aging cu efecte vizibile imediate: Rennesence by Biotissima®, special creata pentru tratarea si ameliorarea ridurilor, pentru o piele ferma si perfect hidratata.

1. Alege produse destinate nevoilor tale

Fiecare problema a tenului are nevoie de un alt tip de produs. Pielea este expusa zilnic la stresul factorilor externi si la pericolul radicalilor liberi. De aceea, are nevoie de o ingrijire consecventa.

Continue reading „Rennesence Magnetic Mask de la Biotissima”

Follow by Email