Aromele copilariei de la Bottega Verde

Aromele copilariei de la Bottega Verde

Produsele Bottega Verde nu sunt noi pentru mine, am mai folosit in urma cu ceva timp multe produse de la ei. Insa pentru o perioada am pierdut contactul cu brandul. Aici gasiti review al produselor folosite de mine. Asta nu inseamna ca nu am urmarit noutatile. Recent am descoperit aromele copilariei de la Bottega Verde. Am participat la evenimentul de lansare a noii game Mela e Spezie, care a avut loc intr-un cadru cozy creat de cei de la Lucrativ.

Continue reading „Aromele copilariei de la Bottega Verde”

Ziaja Goat’s Milk produse pentru îngrijirea părului

Ziaja Goat’s Milk produse pentru îngrijirea părului

V-am mai povestit în multe articole despre cosmeticele ZiajaȘtiți  au în portofoliul lor o gamă largă de produse și eu am încercat produse din multe categorii. La Târgul Cosmetic Beauty and Hair anul trecut au lansat o nouă gamă de produse pentru îngrijirea tenului cu proteine din lapte de capră. Am testat întreaga gamă și v-am povestit despre ea. Anul acesta am primit din aceeași gama șamponul și balsamul pentru păr uscat, exact ce îmi trebuie, Ziaja Goat’s Milk produse pentru îngrijirea părului.

Continue reading „Ziaja Goat’s Milk produse pentru îngrijirea părului”

Produse de îngrijire Nioti de la Olive’s Life România

Produse de îngrijire Nioti de la Olive’s Life România

Săptămâna trecută v-am povestit despre câteva produse de îngrijire primite de la                                                  Olive’s Life RomâniaÎn articolul precedent v-am prezentat două produse de îngrijirea tenului de la MythosSăptămâna aceasta  spun câte ceva despre două produse de îngrijire Nioti de la Olive’s Life România.

 

Continue reading „Produse de îngrijire Nioti de la Olive’s Life România”

Follow by Email
Facebook
Twitter