Review + Manichiura noua cu Golden Rose Rich Color # 31 & Nail-Art # 147

Buna fetelor,


Dupa delicioasa “salata de fructe” de sambata :)))), azi va prezint o oja superba primita cadou de la Golden Rose, impreuna cu celelalte din fotografie.
Am pregatit o manichiura cu oja Rich Color #31,impreuna cu oja Nail-Art # 147,nimic complicat dar de efect.Nu am vrut sa adaug nici un Stamping pentru a lasa culoarea aceasta sa se vada in toata splendoarea ei <3.         Ojele Rich Color le gasiti intr-o multitudine de culori pe http://www.cosmania.ro/,impreuna cu multe alte oje si cosmetice.


      

Cea aleasa de mine astazi este un mov intens,cu o consistenta cremoasa si un finish lucios superb,nefiind nevoie de top-coat.Se aplica foarte usor,nu lasa urme pe unghie,datorita periei late si datorita consisitentei sale. Puteti aplica un singur strat,dar eu totusi recomand doua straturi.Pentru inelar am folosit oja Nail-Art # 147 .Este un Glitter cremos cu confetii mici de  mai multe culori-albastru,verde,auriu si ciclam,este prevazuta cu o pensula subtire ,ce faciliteaza aplicarea ei in diverse modele.Am aplicat baza -No More Ridges&Yellow, apoi doua straturi din Rich Color+ cateva raze cu oja Nail-Art.

Pe celelalte le veti vedea in postarile viitoare.

Sper ca v-a placut postarea mea si va doresc o saptamana minunata. 

14 comments

Leave a Reply