Creativitatea vine din interior-Campanie umanitara pentru nevazatori la Cosmobeauty

 
Hello Beauties,
Revin cu noutati despre Cosmobeauty
 
 
Creativitatea vine din interior  – Campanie umanitara pentru nevazatori

COSMOBEAUTY ȘI LABEL.M

 


Cosmobeauty si label.m lanseaza campania umanitara “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevazatori.
Pornind de la ideea ca deşi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu ţine cont de alte criterii, campania îşi propune sa fie un suport pentru persoanele nevazatoare. În plus, label.m încearca sa fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuând faptul ca şi persoanele care se lupta cu aceasta dizabilitate îşi pot exprima creativitatea şi pot face performanţa chiar şi într-un domeniu bazat pe imagine.
Mai mulţi hairstilişti au acceptat provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arata ca talentul, creativitatea nu sunt condiţionate de simţul vazului,iar participanţii acestei campanii sunt invitaţi sa ajute cu o suma minima, fondurile obţinute astfel vor fi donate unei organizaţii pentru nevazatori.
10 % din vânzarile de produse Label.m Romania realizate pe 14 martie in cadrul expozitiei vor fi donate cauzei.

 

Campania va avea loc la Expoziţia Cosmobeauty ce se va desfaşura în 13-15 martie la Sala Polivalenta. Cei interesaţi sa faca parte din acest proiect umanitar sunt rugaţi sa ne contacteze la nr. 0726 244 453.

 

  • Valentina Tegen05/16/2022 at 16:53
    Te unge pe suflet articolul despre campania creativitatea vine din interior!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.