Halloween Nails

Hello Beauties,
  


     Cred ca asteptati colaborarea noastra de Halloween asa-i. Nu putea trece neobservata de noi fetele din TPA grup. Nu sarbatoresc Halloween-ul dar printr-o manichiura totusi trebuia marcat evenimentul. Totusi anul acesta ma si vad cu fetele mele dragi la #FMWGhalloweenparty, asa ca musai si pentru acest eveniment trebuia sa am unghiutele gatite, dar despre party va povestesc in alta postare.
     Acum sa nu va mai tin de vorba si sa va arat unghiutele creepy :))).     Am folosit 3 oje si multe decals-uri. Dupa baza Eveline 8in1, am aplicat galbenul Golden Rose-WOW #41, dupa ce s-a uscat, cu un buretel am aplicat haotic portocaliul Catrice #04 Orange Utan si negrul Melkior Black Tatoo. Apoi am uniformizat cu un strat de Sally Hansec Insta Dri, peste care m-am jucat cu o multime de Water Decals de pe BPS, dupa care din nou top coat. Va las si un mic tutorial.     Cam atat despre unghiutele mele, va las link-uri catre fetele participante si va rog sa le faceti cate o vizita sa vedeti si unghiutele lor de Halloween.

 1. Oana – www.unghiutele.blogspot.ro
 2. Andra Kat – www.andrakat.com
 3. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 4. Alina – www.venuschic.com
 5. Mihaela – http://elasdreams.blogspot.ro
 6. Teo – www.taitzel.com
 7. Vanyna – http://gothangelworld.blogspot.ro
 8. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 9. Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 10. Deyutza–  http://deyutza87.blogspot.ro
 11. Iulia Maria – http://iuliafairynails.blogspot.be
 12. Corina – http://na-na-nails.blogspot.ro
 13. Iulia B. – http://iuliabeldean.blogspot.ro

     De petreceti sau nu eu va doresc Happy Halloween si va astept cu drag parerile despre unghiutele mele. Va pup va doresc un week-end frumos si va astept maine cu colaborarea Marathon.


36 comments

Leave a Reply