Beauty News by Melkior

Hello Beauties, 
Melkior doreste sa ne faca primavara frumoasa si isi completeaza completeaza colectia Be Yourself cu noutati.

Set 5 pensule “My little secrets”

Melkior a creat un Set de Pensule Make-up care poate fi strecurat cu usurinta in poseta. Ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Trei dintre pensule au capete duble.
Iata ce contine setul “My little secrets”:
  1. Pensula pentru fond de ten (nylon): ajuta la aplicarea uniforma si naturala a fondului de ten lichid si crema.
  2. Pensula pentru pudra (par capra): permite aplicarea uniforma si naturala a pudrei.
  3. Pensula pentru contur si blending (par ponei): este ideala pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivita pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.
  4. Pensula oblica pentru sprancene si estompare (par ponei/cauciuc): este ideala pentru a crea conturul sprancenelor si estomparea fardurilor.
  5. Pensula pentru corector si buze (nylon): este potrivita pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului si a rujului de buze.

Pret 149,90 lei

Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams


Colectia Be Yourself de la Melkior aduce 4 noi farduri de pleoape in culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Se gasesc atat sub forma de fard la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform.


Pret 27 lei

Ce va tenteaza din noile produse. Pe mine setul de pensule si fardurile Sweet Nectar, Chocolate. Pe toate le gasiti pe www.melkior.ro, impreuna cu multe alte oferte si transport gratuit in luna Martie.
Va pup si pregatiti-va vine weekend-ul :)))).

2 comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.