NOTD – Zodiac #3 – Libra

Hello Beauites,
      Am reusit sa mai adaug in provocarea mea ZODIAC inca o manichiura dedicata Balantelor. Este ce-a de-a treia maichiura din aceasta serie le gasiti pe blog cautand eticheta “Zodiac“.

      Am aplicat baza  OPI- Nail Envy, oja Barry M-Hi Shine-Black Cherry, primita la Swap de la sponsorul evenimentului Marionnaud. Pentru modele am folosit  placuta Zodiac BP , water decals zodiac BP si oja MoYou London Skin Silk. La final am sigilat tot cu Farmec Gel Topcoat.


     Ei….. cum va place noua mea mani din aceasta serie de 12? Va pup si va astept cu impresii. Manichiura este dedicata voua, fetelor nascute sub aceasta Zodie.

3 comments

  • Mădălina10/21/2016 at 12:18
    Frumoase foc si mani si ojuta! ♥Răspunde
  • Ioana Alexe10/23/2016 at 10:16
    Ce idee drăguță cu Zodiacul :D Culoarea asta le am și eu acum, cu puțin sclipici pe inelar și pe degetul mare, mi se pare potrivită pentru toamnă. Răspunde
  • belle cherie marie10/27/2016 at 0:21
    Asta e zodia mea! Modelul imi place maxim, culoarea e prea inchisa pentru mine. Adica am purtat si eu asa nuanta inchisa, dar in acest moment am pofta de ceva mai viu. Mie azi imi place o culoare, maine nu :))) Un rosu aprins ar fi fost mai mult pe gustul meu - azi -, dar imi place oricum manichiura. Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.