Purple Friday # 17 – Guest Post by Andra Kitty -Sophie’s Nail Art Dreamland

Hello Beauties,




       Astazi la #purplefriday am o noua invitata cu o manichiura frumoasa. O fata tare talentata, Andra Kitty scrie pe blogul Sophie’s Nail Art Dreamland si are o imaginatie intr-ale manichiurilor, care ma uimeste. Haideti sa vedem ce manichiura MOV a pregatit astazi.

      “Multumesc foarte mult pentru oportunitatea de a avea un guest post pe blogul tau in cadrul temei Purple Friday!
      Mi-am dorit asta de cand ai lansat invitatia in cadrul grupului TPA si am incercat sa realizez manichiura potrivita pentru aceasta tema si in ton cu blogul tau.

      In general manichiurile mele sunt mai colorate si copilaroase, dar de data aceasta am mers pe o versiune mai apropiata de ceea ce ne prezinta Oana pe blog si cu ce ne incanta privirile saptamanal!
      Tinand cont ca manichiura este destul de simpluta, am sa incerc sa ma limitez la putine cuvinte si am sa las imagininile sa vorbeasca mai mult.




      Ideea mi-a venit in urma vizionarii unor clipuri cu dry water marbling iar combinatia de culori am ales-o in asa fel incat, din diferite unghiuri, manichura sa duca mai mult inspre argintiu, iar din altele, spre mov. Am mai vazut aceasta combinatie de culori pe blogul Oanei, si mi s-a parut mereu cumva regala.

      Tehnica este destul de simpla – am imbinat culorile pe spatele unei stampile pentru nail art in asa fel incat sa arate ca niste stickere pentru toata unghia, din lac. Dupa ce s-au uscat, le-am luat de pe stampila cu ajutorul unei pensete si le-am aplicat pe unghii peste un strat de base coat inca umed. Rezultatul il vedeti mai jos. 🙂
      Am incercat sa fac o manichiura cat mai eleganta, deoarece Oana are mereu idei foarte frumoase. Sper ca mi-a iesit si ca va place ideea mea din acesta saptamana.”


       Multumesc foarte mult pentru oportunitate!”


      Draga mea eu iti multumesc ca ai poposit pe blogul meu ca ti-ai rupt din timp sa faci o manichiura si sa scrii cateva cuvinte special pentru mine. Imi place tare mult ce a iesit cu frumusetile astea de oje, iar pe voi va invit pe blogul Andrei sa vedeti ce manichiuri frumoase face.
     Va pup si va astept pe pagina blogului cu un Giveaway.

3 comments

  • Ana ♥05/05/2017 at 8:58
    Draguta manichiura !
    PupiciRăspunde
  • Enache Alexandra05/05/2017 at 17:46
    Combinatia este foarte reusita! Efectul este grozav! Oja aceea mov este adorabila. Si eu am ales azi sa port mov pe unghiute. <3Răspunde
  • claudia Bercea06/13/2017 at 12:45
    oje mov preferata mea un articol minunat manichiurile sint de vis Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.