Creative Nails Collab – #2 Pantone Colors

Hello Beauties,

Fete dragi, astazi va scriu din casuta nou. In sfarsit mi-am luat inima in dinti si am facut-o si pe asta. Stiu ca multe fete din blogosfera m-au sfatuit de multa vreme sa fac pasul asta, dar abea acum m-am hotarat. Asa ca bine v-am gasit si de astazi ma cititi aici.

Cea de-a doua tema a colaborarii noastre, ne aduce ca in fiecare an culorile Pantone. Institutul Pantone, autoritatea internationala in domeniul culorilor si a sistemelor de culori a anuntat pentru anul 2018 culoarea #ultra-violet. Directorul Institutului Pantone Color a declarat ca a vrut sa aleaga o culoare care sa ne duca cu gandul la speranta si optimism. Designerii deja au introdus in colectiile lor pentru primavara anului 2018 culoarea ultra-violet, insa au mers pe nuante mai pastelate.

Pantone parca a stiut ca sunt mare iubitoare de tonuri de mov si iata ca anul acesta este anul culorii mele preferate. Am multe oje in tonuri de mov in colectia mea, asa ca vor urma multe manichiuri in culori anului.

Fiind inca iarna, ea se lasa asteptata ce-i drept, a nins putin azi noapte dar deja zapada s-a topit asa ca eu totusi am ales fac tot un model de iarna cu doua oje in culorile anului. Ojele alese de mine sunt Essie-Sexy Divide si Malika Colors-94B Lanzarote, ambele in tonuri de mov, cu doua texturi diferite. Le-am aplicat peste baza Melkior 9in1, am decorat cu un model de iarna stampilat, cu oja argintie cu ajutorul placutei BP-120 si am mai aplicat si o decoratiune in forma de stea. La final am sigilat tot cu gelul topcoat de la Farmec.

Sa vedem cate fete din colaborarea noastra prefera aceasta culoare, asa ca va invit si pe blogurile lor sa vedeti ce inspiratie au avut astazi.

  1. Oana –http://oanaalex.ro/
  2. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  3. Mihaela – http://elasdreams.blogspot.ro/
  4. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
  5. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
  6. Deyutza – https://deyutza.ro/
  7. Andra Kat- http://andrakat.com
  8. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/

Nu stiu cate dintre voi preferati aceasta culoare, dar eu sunt tare incantata, asa ca voi avea material pentru rubrica mea de vineri #purplefriday pe care am cam abandonat-o in ultimul timp.

Va multumesc pentru vizita si va doresc un weekend minunat.

Please follow and like us:
error

36 thoughts on “Creative Nails Collab – #2 Pantone Colors