Purple Friday #29 NOTD by Malika with Love

Purple Friday #29 NOTD by Malika with Love

Suntem într-o zi de vineri, deci evident la rubrica #purplefriday. Vorbim din nou de culoarea anului #ultraviolet.

În materie de culoare, 2018 va stă sub semnul lavandei. Dacă doriţi să fiţi în trend anul acesta, atunci va trebui să introduceţi în garderobe nuanţe diferite de violet.

Dacă în anii trecuţi ne-am bucurat de culori vedetă precum roz pal, bleu sau verde crud, anul 2018 revoluţionează lumea modei şi aduce în prim-plan ultra violetul.

După cum deja știți, potrivit Institutului Pantone, culoarea pe care o vom vedea frecvent în vitrinele magazinelor este ultra violetul, o culoare saturată şi intensă, asociată cu regalitatea. Dincolo de complexitatea să, violetul poate fi purtat atât pe timp de zi, cât şi în ţinutele elegante, de seară.

Ce am folosit pentru manichiura de azi:

Am ales din nou două oje superbe ale brandului Malika Colors România. Ojă mov metalică #…., lansată sub umbrella “Pantone Colors”, pe care am ales să o combin cu ojă prețioasă în ediție limitată – Abu Dhabi 24K.

Pentru că suntem în luna iubirii, am optat pentru un model cu inimioare, am decorat două unghii cu modele ștampilate.
Toate produsele folosite pentru această manichiură au fost produse ale brandului Malika Colors România.

Am folosit baza Smoothie Ridgefiller Baza Uniformizantă pentru unghii striate. Puteți folosi acest produs pentru a obține unghii netede și strălucitoare. Poate fi aplicat singur pe unghie ca un lac incolor, sau aplicat ca baza sub un lac colorat.

Apoi am aplicat cele două oje, mov și aurie, fiecare în două straturi pentru o acoperire bună. După ce am decorat cu modele ștampilate, am sigilat toată manichiură cu un strat de topcoat.
Cam atât despre manichiură mea #purplefriday. Voi cum alegeți să fiți în trend în ce privește culoarea anului #ultraviolet?

Dacă v-a plăcut modelul meu plin de inimioare va aștept cu impresii și va doresc un sfârșit de săptămână frumos.

Please follow and like us:
error

31 thoughts on “Purple Friday #29 NOTD by Malika with Love