Bio Seleniu + Zinc de la Pharma Nord

Bio Seleniu + Zinc de la Pharma Nord

De curând am primit din partea Pharma Nord pentru testare suplimentul Bio-Seleniu+Zinc.

L-am mai folosit și anul trecut, în perioada de iarnă-primăvară, dar acum am primit o cantitate mai mare.

Despre Antioxidanți s-a mai vorbit și se vorbește mult.

Va las câteva informații de pe site, iar eu după ce voi testa produsul revin cu un articol cu impresii.

Ce sunt antioxidanţii și radicalii liberi?

Antioxidanţii sunt substanţe care pot neutraliza radicalii liberi, care sunt moleculele chimice instabile din organism. Atât membrană celulelor cât și nucleul acestora pot fi atacate de radicalii liberi și astfel celulele sunt slăbite, iar acizii grași sunt oxidaţi și devin râncezi. Nu putem evita radicalii liberi deoarece aceștia sunt o consecință naturală a metabolismului nostru precum și a stresului, dar trebuie să ne protejăm continuu celulele pentru a menține funcționarea celulară normală a organismului.

Antioxidanţii ne protejează împotriva radicalilor liberi produși de propriul organism sau generați de expunerea la praf, stres sau diverse tipuri de radiații.

Ce este Bio-Seleniu+Zinc?

Bio-Seleniu+Zinc este un produs care se află pe piață de peste 25 de ani. El conține seleniu, zinc, vitaminele A, B6, C și E. Acestă combinație unică de nutrienți care se completează și se sprijină unii pe alții, face din Bio-Seleniu+Zinc antioxidantul ideal. Bio-Seleniu+Zinc poate fi folosit că alternativă la preparatele cu multivitamine care conţîn cantități mari de beta-caroten și care, din acest motiv, sunt contraindicate la fumători.

Conține SelenoPrecise®

Bio-Seleniu+Zinc conține 100 de micrograme de seleniu organic sub formă de drojdie cu seleniu cu absorbție ridicată.

Această drojdie, numită SelenoPrecise, conține 67% seleno-methionină și 33% alte forme de seleniu. 88.7% din seleniul care se găsește în tabletă de Bio-Seleniu+Zinc se absoarbe în organism. Această absorbție ridicată se datorează în mare parte și faptului că seleniul este legat organic cu zincul și cu vitaminele A, B6, C și E.

Please follow and like us:

22 thoughts on “Bio Seleniu + Zinc de la Pharma Nord