Review-ul de Luni #94 – Apa Micelară GreenLab Cosmetics

Review-ul de Luni #94 – Apa Micelară GreenLab Cosmetics

GreenLab Cosmetics  produce cosmetice de cea mai înaltă calitate. Fabricate în România cu dăruire şi profesionalism, concepute pentru a răspunde nevoilor dermatologice ale consumatorului.

Principiile şi ingredientele active naturale sunt atent selecționate şi dozate.

Acestea îmbină cele mai noi tehnologii din industria cosmetică  cu ingrediente active inovatoare. Au ca scop susţinerea pretenţiilor de pe ambalaj cu studii clinice şi dovezi clare ale efectelor dermatologice asupra tenului tău.

Fiecare produs Green Lab Cosmetics  este rezultatul studiilor şi cercetărilor în direcţia găsirii de soluţii optime la problemele și necesităţile concrete ale consumatorului modern.

PhytoCellTec ™ Alp Rose

Complex brevetat  din celule stem obţinute din frunze de trandafir alpin  – tehnologie revoluționară̆ pentru protecţia pielii împotriva îmbătrânirii.

Celulele stem vegetale comunică cu celulele stem dermice umane, le ajută̆ să̆ îşi pă̆streze funcţia de autoreînnoire şi diferenţiere, astfel stimulează̆ producerea de colagen şi elastină necesare pentru menţinerea unui ten ferm şi să̆nătos.

Un studiu clinic efectuat de Mibelle Biochemistry, a demonstrat capacitatea PhytoCellTecTM Alp Rose de a stimula regenerarea epidermului și de a consolida funcția de  barieră a pielii. Rezultatele studiului au arătat că după 16 zile:

  • Crește vitalitatea celulelor stem din piele
  • Ridurile sunt vizibil reduse
  • Ajută pielea să facă față schimbărilor climatice
  • Reduce pierderea transepidermica de apă

Resveratrolul

este un compus extras din coaja strugurilor și a devenit un ingredient popular în produsele de îngrijire a feței datorită rolului său antioxidant. Acesta combate efectele radicalilor liberi care accelerează degradarea celulară, implicit pe aceea de la nivelul pielii.

Alantoina

este un ingredient care accelerează regenerarea, înmulţirea şi dezvoltarea celulelor. Are rolul de a proteja şi trata pielea ridată, crăpată, iritată, uscată, îmbătrânită, prin accelerarea procesului de regenerare celulară şi menținerea unui nivel optim de hidratare.

Vitamina E

este un antioxidant puternic, ce contribuie la reducerea efectelor nocive ale ultravioletelor asupra pielii și la combaterea îmbătrânirii cutanate

Untul de shea

asigura regenerarea la nivel celular și repară filmul hidrolipidic al pielii – acționează ca o veritabilă barieră ce limitează pierderile de apă. Unicitatea untului de shea (karite) este dată de conținutul bogat în vitamine (A, D, E, F) dar mai ales de concentrația ridicată de acizi grași precum acidul stearic și oleic, două substanțe indispensabile epidermei, care ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii.

Uleiul din semințe de struguri

este ideal pentru îngrijirea tenului, fiind foarte bogat în antioxidanți. Printre beneficiile acestui ulei asupra tenului se numără menținerea elasticității, a unei complexități uniforme, lupta eficientă cu îmbătrânirea. Pentru că este un hidratant puternic, dar care nu astupă porii și ajută în regenerarea celulelor, regăsim uleiul din semințe de struguri în produse pentru orice tip de ten. Se absoarbe foarte repede în piele și conține renumiții flavonoizi, cei care inhibă reacțiile alergice.

Apă micelară oferă o curățare profundă a tenului și a ochilor eliminând perfect machiajul și  impuritățile.

Apă micelară este un produs excelent pentru reglarea sebumului fără a usca sau irita pielea, aceasta își recapătă elasticitatea, luminozitatea și prospețimea.

Utilizare multiplă: curăță, îndepărtează machiajul, hidratează, calmează orice zonă a feței: ten, ochi, buze.

APA MICELARĂ  GREEN LAB COSMETICS, o nouă generație de demachiant „inteligent” pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.

  • ASOCIAZĂ PUTEREA MICELELOR CU GLICERINĂ pentru a atinge o eficacitate de curățare foarte ridicată de la primul disc demachiant.
  • ASOCIAZĂ PUTEREA MICELELOR CU ALANTOINĂ protejând pielea sensibilă de factorii iritanţi, având efect anti-iritant și calmant.

Fără săpun. Fără coloranți. Fără parabeni.

Astă vară am descoperit acest brand și v-am povestit despre el aici.

Am testat atunci toată gama, crema de zi, de noapte și laptele demachiant.

Acum pentru evenimentul #SprinBeautyEvent, GreenLab Cosmetics a venit cu o noutate, Apa Micelara, nou intrată în portofoliul lor, însoțită de crema de zi.

Eu am și consumat-o deja, pachetele ajungând  la mine mai devreme era și normal, m-am bucurat să văd că este pentru tenul sensibil și ne-am împăcat bine.

Curăță tenul foarte bine, nu usucă pielea, nu m-au usturat nici ochii nici buzele atunci când am folosit-o.

Doar mirosul puțin ciudățel m-a deranjat, dar am trecut peste, pentru că produsul mi-a plăcut.

Voi ați încercat produse de la GreenLab Cosmetics? V-au plăcut?

Please follow and like us:
error

53 thoughts on “Review-ul de Luni #94 – Apa Micelară GreenLab Cosmetics