Creative Nails Collab – #15 Rainbow

Creative Nails Collab – #15 Rainbow

Despre produsele Pupa Milano România ați mai citit la mine pe blog. Am făcut și niște articole “Guest post” pe blogul Danei. Tot ce am folosit de la ei până acum mi-a plăcut foarte mult.

La evenimentul #SpringBeautyEvent, Pupa Milano România ne-a fost alături în calitate de sponsor. Fiecare participantă a primit câte un goodie bag cu patru produse. Produsele au fost diferite.

Eu am găsit în punguță un eyeshadow, un eyeliner, un ruj și ceva de care m-am bucurat tare…..o ojă Lasting Color gel în nuanța #018.

Pupa este o companie italiană fondată în 1976 care exportă produse în 70 de țări din lume.

Pupa înseamnă creativitate, design, tendințe și frumusețe made în Italy.

Roșul este culoarea care identifică spiritul tău: roșu ca pasiunea, dinamismul și vitalitatea, ca energia de a inventa noi forme de exprimare în fiecare zi. Culori, texturi și emoții senzoriale în continuă evoluție datorită cercetării științifice, tehnologiilor de ultimă generație și inovațiilor: Pupa înseamnă makeup și skincare de top.

Produsele finite PUPA nu sunt testate pe animale conform prevederilor legislației în domeniul produselor cosmetice din 2004 Pupa s-a angajat încă de la început să respecte prevederile legale prezente și viitoare în ceea ce privește legislația în materie.

Ce am folosit pentru această manichiură:

Pentru tema de astăzi “Rainbow” așa cum bănuiți am folosit oja Pupa. Am aplicat-o peste un basecoat, în două straturi, este foarte cremoasă, iar pensula lată facilitează aplicarea. Pe două unghii peste o altă ojă albă, tot Pupa, am decorat cu waterdecals în buline Rainbow. La final am sigilat tot cu un geltopcoat.

O manichiură rapidă și de efect, perfectă pentru vremea frumoasă și însorită.

Să vedem ce inspirație au avut fetele astăzi:

  1. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
  2. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro
  3. Alina – http://alinapink.ro/
  4. Ana Maria – https://www.instagram.com/ana18mary/
  5. Deyutza- https://deyutza.ro/
  6. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/

Vouă vă plac produsele Pupa Milano România? Ce produse ați încercat de la ei?

Vă pup, vă doresc un weekend frumos șivă aștept cu păreri și recomandări.

Please follow and like us:

18 thoughts on “Creative Nails Collab – #15 Rainbow