Il Magazzino – Magazinul cu stil și cadouri unice

Il Magazzino – Magazinul cu stil și cadouri unice

Contul de Instagram Il Magazzino, l-am descoperit întâmplător pe Instagram și după ce                      l-am răsfoit am hotărât că trebuie să-mi comand un tricou personalizat de Crăciun.

Cum anume? Evident ceva legat de hobby-ul meu. După ce am contactat-o pe Liliana, care a fost super drăguță și rabdatoare cu mine, ne-am consultat în privința măsurii și a modelului tricoului. Apoi mi-a făcut o mulțime de simulări și am ales modelul final.

Într-adevăr a fost ceea ce mi-am dorit. Tricoul vine tare bine și este mult mai frumos decât în simularile făcute. Mesajul de pe tricoul meu așa cum puteți vedea este “ Zână Unghiutza”.

În cadrul evenimentului #SpringBeautyEvent, Il Magazzino ne-a fost alături cu un cadou pentru tombolă, un tricou și o șapcă personalizate și cu un tricou superb pentru mine, cu care am fost îmbrăcată la eveniment.

Cu ocazia asta am cunoscut-o personal pe Lili și am povestit câte ceva despre noi și coincidența face să avem multe lucruri în comun. Dar asta este o altă poveste și din nou viața îmi spune că nimic nu este întâmplător.

De curând am mai comandat un tricou pentru o prietenă dragă, este din nou un tricou cu un imprimeu care o reprezintă și care sper să îi placă.

Îl veți vedea curând și pe acesta.

IL KUTIUR

Am creat brandul IL Kutiur pentru a reda o identitate aparte colecțiilor nostre. Brandul IL Kutiur nu este un must have care se impune, ci unul care vrea să rezoneze cu personalitatea ta, datorită căruia fiecare își permite să se răsfețe pe sine și pe cei dragi cu tricouri și imprimeuri noi care aduc atâta bucurie!

Bine ai venit în buticul nostru online de cadouri personalizate!
Îndrăznim să spunem că IL MAGAZZINO este mai mult decât un magazin de cadouri personalizate, aici este locul ideal unde toții gurmanzii de stil și de lucruri unice iși pot alege cele mai originale cadouri. Da, da, Originale pentru că aceste “suveniruri” nu le veți găsi în alte magazine sau pe alte site-uri. Toate produsele au fost filtrate prin creativitatea noastră și branduite marca ÎL KUTIUR. Scoatem din anonimat orice apariție prin diverse metode de personalizări: printuri, broderii sau accesorii. De aceea, creațiile ÎL KUTIUR sunt un must have dacă vă doriți un Look stilat.
Suntem siguri că facem mai mult decât personalizări. Noi creem cadouri unice, memorabile și de calitate ce pot fi dăruite oricui, oricând. Vă invităm să vă delectați cu produsele noastre!
Dăruiti zâmbete și purtați atitudine!
P.S Shop & Glow

Vă recomand cu drag site-ul Il Magazzino, veți găsi acolo multe lucruri pe gustul vostru.

Please follow and like us:
error

19 thoughts on “Il Magazzino – Magazinul cu stil și cadouri unice