#TPAweeklychallenge – #22 Least Favorite Color

#TPAweeklychallenge – #22 Least Favorite Color

Astăzi este vorba despre o culoare pe care n-o aleg des pentru o manichiură. Inițial am vrut să aleg roz. Apoi Georgiana mi-a făcut cadou sticluța asta de ojă super cute. A primit-o la deschiderea magazinului LillaPois, unde eu nu am ajuns.

Ojuta asta chiar a fost o surpriză plăcută. O culoare superbă, potrivită pentru toamnă, foarte pigmentată, opacă dintr-un strat, cu un finish lucios superb și uscare rapidă.

Pentru model am făcut un #perfectmatch cu sticluța. Am ștampilat bulinute și o fundiță cu ajutorul matrițelor Konad m 56 și m 79.

Ați încercat aceste oje?

Să vedem ce au ales fetele astăzi:

Mai jos vă las detalii de la deschiderea magazinului.

Auchan a deschis primul magazin LillaPois în România

Auchan a inaugurat vineri, 26 octombrie, primul său magazin LillaPois din România, în Galeria Comercială Auchan Crângași

 

Deschiderea magazinului LillaPois din București a fost marcată prin evenimente la care au fost invitați clienți ai galeriei comerciale, precum și angajați ai Auchan Retail România. Situat în Galeria Comercială Auchan Crângași, magazinul se bucură de o poziționare comercială deosebită și un program de funcționare extins, de la  9.00 la 21.00, în toate zilele săptămânii.

Cu o suprafață de vânzare de 300 de metri pătrați, LillaPois este un concept inovator de magazin specializat în produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei. Oferta este gândită pentru a răspunde cerințelor femeilor moderne, active, interesate de imaginea proprie, la curent cu noutățile, conectate la tehnologie, preocupate de sănătate și starea de bine, dornice să descopere. Bineînțeles ca nu au fost uitați nici domnii care se pot bucura de o zonă dedicată. Totodată, magazinul oferă o gamă largă de produse destinate bebelușilor și copiilor.

“Propunem clienților noștri o gamă foarte largă  de produse – aproape 14.000 de articole, cu un raport foarte bun calitate preț și servicii de specialiști: make-up bar, dermo analiză și împachetare cadouri, totul într-o ambianță foarte plăcută și având un personal specializat, mereu la dispoziția clienților. ” a declarat Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois România.

 

Un obiectiv important în selectarea produselor îl reprezintă satisfacerea nevoilor celor mai exigenți clienți. Astfel, în fiecare categorie, sunt prezente produse bio/eco și produse cu ingrediente naturale. Gama de produse este una internațională, cu mărci din România, Italia, Franța, Republica Moldova, Cehia, Polonia și multe altele. De asemenea, segmentul parfumurilor este foarte bine reprezentat, cu articole la prețuri excepționale.

“Ne bucurăm  și de câteva exclusivități pe partea de îngrijire personală și machiaj. Un spațiu generos  a fost alocat produselor de îngrijire a părului, unde vom avea  inclusiv   produse profesionale. Și, pentru că suntem la zi cu tendințele, un sortiment impresionant de măști de față își așteaptă clientele! În mediul online, începem cu un website și prezența în social media, urmând ca în perioada următoare să avem disponibil și magazinul online. Pornind de la premisa că “Frumusețea nu este un lux”  ne dorim ca fiecare client ce ne va trece pragul să simtă acest lucru și să aibă o experiență memorabilă la cumpărături!”  Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois România.

 

Rețeaua de magazine LillaPois a fost dezvoltată de Auchan în Italia, primul magazin fiind deschis în anul 2014, iar în prezent, rețeaua LillaPois din Italia a ajuns la 60 de magazine. Ca răspuns la succesul înregistrat, conceptul a fost preluat, în 2016, în Rusia, unde rețeaua numără, în prezent, 5 magazine – toate în Moscova.

 

Dezvoltând acest concept și în România, Auchan  demonstrează atenția pe care o acordă nevoilor clienților săi, tendințelor de consum în contextul preocupării  sale permanente de a oferi o experiență deosebită la cumpărături, tuturor clienților.

6 comments

 • Valeria Chertes11/10/2018 at 12:21
  Ce frumoasa manichiura.Răspunde
 • Marinescu Constantina Cristina11/10/2018 at 16:37
  Foarte frumoasă nuanța ojei ? mulțumim și pentru informațiile despre acest magazinRăspunde
 • Sery Andreea11/10/2018 at 19:19
  Frumoase foc unghiuțele tale ?Răspunde
 • Albu Steluta Georgiana11/11/2018 at 18:59
  Imi place combinatia pe care ai facut-o! Singura ca si nuanta nu cred ca mi-ar placea, dar tu ai gasit o combinatie adorabila!Răspunde
 • Deyutza11/11/2018 at 20:16
  Nici eu nu sunt adepta acestui bleumarin insa tu ai facut sa arate bine pe unghiiRăspunde
 • Cristina Malinas11/20/2018 at 12:19
  Foarte frumoasa manichiura, iar magazinul Lillapois a devenit preferatul meu pentru cumparaturile de beauty ?Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.