Redescoperă hidratarea naturală cu Avène Hydrance

Redescoperă hidratarea naturală cu Avène Hydrance

Hidratare, hidratare, hidratare! Este unul dintre cele mai frecvente sfaturi pe care le auzim în legătură cu îngrijirea pielii. Poate te-ai întrebat de ce este atât de important acest ritual de înfrumusețare…

Când pielea este deshidratată, filmul său hidrolipidic este deteriorat. Celulele pielii își pierd coeziunea și crește gradul de pierdere a apei prin epidermă. Apare senzația de disconfort, dând impresia că pielea ne strânge. Asemenea unui burete, pielea devine tensionată și se arcuiește, senzație cunoscută sub numele de  “tensiune cutanată.”

În plus, una dintre principalele cauze ale formării ridurilor este deshidratarea. Dacă îți dorești un ten frumos, radiant și catifelat, oferă-i, în primul rând, HIDRATARE.  

Laboratoarele Dermatologice Avène reinventează definiția hidratării prin crearea unui nou complex brevetat de ingrediente active – COHEDERM™, care acționează asemenea unui rezervor de apă. Acest complex conține un trio de lipide atent selecționate pentru puterea lor remarcabilă de hidratare și eficacitatea dovedită asupra tensiunii cutanate, cauzată de deshidratare. Produsele Avène ce conțin acest complex de ingrediente active asigură:

 • Refacerea suprafeței filmului hidrolipidic.
 • Coeziune îmbunătățită a barierei epidermice și stabilizarea spațiilor intercelulare în stratul cornos.
 • Crearea rezervoarelor de apă în stratul cornos, rezervoare ce captează și rețin Apa Termală Avene, pentru a oferi pielii o micro-difuzie completă de apă termală.

COHEDERM™recreează rezervoarele naturale de apă ale pielii.

Totuși, când te gândești la hidratare, îți dorești ca aceast ritual de îngrijire să îi ofere pielii răsfăț și ție o exeperiență plăcut senzorială. Aceasta este și promisiunea pe care ți-o face Avène prin noul produse Hydrance – Cremă Riche, căruia i se adaugă Serul hidratant.  

Textura Aqua Film a acestor produse dă un plus de catifelare pielii. Produsele sunt absorbite rapid în piele, hidratând-o din interior.

Atât Hydrance Cremă Riche, cât și Serul hidratant, conțin micro-sfere pline de Apă Termală Avène. Ca rezultat al compoziției lipidice multi-lamelare, aceste micro-sfere pot îngloba trioul de lipide COHEDERM™ și pot închide în ele Apa Termală Avène pentru a o elibera apoi în piele, umplând, astfel, „micro-rezervoarele” create de complexul brevetat COHEDERM™. Hidratată intens, pielea își redescoperă frumusețea înnăscută.

Produsele sunt dedicate îngrijirii pielii sensibile. Toate tipurile de piele – chiar și cele mai sensibile – se simt din nou confortabile și catifelate.

Rehidratat[ pielea rămâne catifelată pentru timp îndelungat.

Rezultatele dovedite clinic ale celor două produse:

 • HIDRATARE INTENSĂ ȘI IMEDIATĂ – 24h de hidratare încă de la prima aplicare
 • EFECT DE REHIDRATARE – hidratare cumulată din rezervoarele de apă după 7 zile
 • RIDURILE CAUZATE DE DESHIDRATARE  – sunt netezite vizibil după 7 zile

Află mai multe informații de aici www.eau-thermale-avene.ro/ și urmărește-ne și pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania/ și Instagram: www.instagram.com/EauThermaleAveneRomania

8 comments

 • Valeria Chertes12/27/2018 at 13:40
  Îmi plac foarte mult produsele Avene.Răspunde
 • Diaconu Catalina Mariana01/07/2019 at 16:41
  Sunt dependenta de produsele Avene, mai ales de apa termala si de crema reparatoare Cicalfate.Răspunde
 • Daniela Mihaela01/07/2019 at 17:03
  Multumim pentru informații ! Si eu recomand AveneRăspunde
 • Badea Alexandra01/08/2019 at 15:27
  Imi plac foarte mult produsele Avene si le folosesc ori de cate ori am ocazia.Răspunde
 • Bleotu Macrina02/04/2019 at 14:29
  Folosesc produse AVENE care sunt de calitate si si mi-au ajutat tenul.Răspunde
 • Aghinitei Maria02/04/2019 at 14:50
  Imi plac produsele Avene, o hidratare naturala! <3Răspunde
 • Baldea Ioan02/04/2019 at 20:38
  Cele mai bune produseRăspunde
 • ELENA PETRISOR02/05/2019 at 8:40
  Si eu folosesc produse de la ei si sunt multumita de rezultate chiar merita testate fiindca dau rezultate garantat...Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.