TPAweeklychallenge – # 13 Vintage

TPAweeklychallenge – # 13 Vintage

Hello fete dragi, astăzi avem unghiuțe Vintage.

O temă dragă mie, am mai făcut câteva manichiuri pe această temă.

Pentru manichiura de astăzi am ales un lac de unghii superb de la Lancome, o nuanță roz-zmeuriu-trandafiriu, îmi pare rău  nu am putut surprinde în poze frumusețea ei.

Oja este Lancome – Rose Budoir, China Glaze – I Sea Ponies din colecția My LittlePony, iar modelele le-am făcut cu ajutorul matriței Moyra Vintage – 05.

Modelul a fost inspirat chiar de numele ojei și de cel al matriței, exact asta am pe unghiuțe astăzi, un budoir vintage.

 vedem ce modele frumoase au făcut și fetele noastre astăzi:

Lancome este un brand de pionierat, vizionar și neconvențional.

De-a lungul a 78 de ani de succes, Lancome a devenit brandul numărul unu pe piața cosmeticelor selecte destinate femeilor, oferind produse unice și complementare de îngrijire a pielii, machiaj și parfum în peste 130 de țări.
Lancome vorbește de asemenea și despre frumusețea pozitivă.

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.
Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.
Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

4 comments

 • Marinescu Constantina Cristina03/30/2019 at 12:28
  Îmi place foarte mult cum au ieșit, sunt foarte frumoase!Răspunde
 • Valeria Chertes03/30/2019 at 14:24
  Unghiuțele tale sunt minunate.Răspunde
 • Deyutza03/31/2019 at 22:13
  Foarte frumoasa mani, a iesit superbRăspunde
 • Alina Petrican04/08/2019 at 16:10
  Superbă culoare, rezultatul este o manichiura grozava ?Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.