L’Erbolario te ajută să obții un bronz atrăgător 

L’Erbolario te ajută să obții un bronz atrăgător 

Vara aceasta ai în plan să te relaxezi pe o plajă însorită sau poate să-ți petreci weekendurile pe malul unei piscine? Pentru a fi sigură că te vei bucura doar de beneficiile expunerii la soare, trebuie să folosești o soluție cu factor de protecție adecvat. 

Descoperă gama de protecție solară L’Erbolario, ce conține produse destinate protecției întregului corp, în toate fazele de expunere la soare.

Pentru pielea ultrasensibilă și pentru primele expuneri la soarele puternic, crema cu morcov, susan și karite cu SPF30 este ideală! Recomandată chiar şi pentru pielea copiilor, aceasta este potrivită atât pentru faţă şi sâni, cât și pentru tot corpul. Îmbogăţită cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiaţiilor UVA şi UVB, ajută la prevenirea formării ridurilor, păstrează pielea catifelată şi elastică.

SpraySole pentru corp cu SPF 30 are o eficiență deosebită, oferind pielii un confort absolut cu ajutorul uleiului de argan și extractului de goji. Totodată, garantează maximum de protecție și reduce efectele nocive ale radiațiilor solare responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii. Formula este rezistentă la apă și oferă un efect revigorant.

Unguentul superbronzant FĂRĂ FILTRE cu morcov, coajă verde de nucă&aloe vera este dedicat persoanelor care au pielea închisă la culoare şi rezistentă, iubitoare de soare, dar şi tuturor celor care doresc să-şi intensifice cât mai mult bronzul obţinut deja. Fără filtre de protecţie solară, unguentul este bogat în elemente nutritive şi calmante. Vă asigură confort şi splendoare pielii, în timpul şi după expunerea la soare.

Produsele L’Erbolario conțin substanțe naturale hidratante, hrănitoare, fiind ușor de aplicat. 

Descoperă-le în farmaciile Sensiblu și află mai multe informații de aici:  facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania
instagram.com/lerbolarioromania

3 comments

  • Corina Cosa06/26/2019 at 10:55
    super produse !!! am folosit si eu anul trecut ..am avut produsele lerbolario intr-un kit marie claire , si mi-au placut tare mult !!Răspunde
  • Trandafir Mihaela Anabela06/26/2019 at 11:03
    îmi place sa fiu bronzata frumos si ciocolatiu💕❤️ despre acest bra d pana acum nu am auzit prea multe, dar pare foarte bunRăspunde
  • Valeria Chertes06/26/2019 at 12:15
    Mulțumim pentru recomandare.Răspunde

Leave a Reply