Sărbătorește frumusețea curată alături de Bioderma și Sensibio H2O – UnMake-up Artist!

Sărbătorește frumusețea curată alături de Bioderma și Sensibio H2O – UnMake-up Artist!

 

Noutate: Ediția limitată Sensibio H2O de 850 ml

 

Sensibio H2O este prima apă micelară, perfect compatibilă cu pielea, care îndepărtează nu doar machiajul dorit, ci și pe cel nedorit – noxele, impuritățile și poluarea. Acționând în profunzimea pielii, Sensibio H2O captează particulele fine de praf și poluare, curățând tenul și respectând bariera sa de protecție, oferindu-i astfel o toleranță excelentă.

Sensibio H2O îndepărtează:

 • 99% din particulele de machiaj
 • 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii
 • 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană

La nivel mondial o sticlă Sensibio H2O este vândută la fiecare 2 secunde.

Sensibio H2O se găsește în trei formate: 100 ml, 250 ml, 500 ml. Vara aceasta, o ediție limitată va putea fi găsită în farmacii: Sensibio H2O de 850 ml cu reverse pump – pentru o dozare perfectă și o aplicare usoară pe discheta demachiantă.

Beneficiile Sensibio H2O – UnMake-up Artist

Îndepărtează machiajul nedorit și poluarea

Poluarea aerului este la nivel global cel mai important risc de mediu pentru sănătate, iar pielea se află în prima linie atunci când discutăm de poluanții de mediu. Sensibio H2O ajută activitatea naturală a pielii pentru a o elibera de poluanți: atât interni, cum ar fi sebumul sau transpirația, dar și externi, cum ar fi particulele poluante din aer, eliminând particulele nedorite acumulate pe parcursul zilei și permițând pielii să se regenereze și să se elibereze de tot ceea ce o agresează.

Combate îmbătrânirea prematură

Pielea care nu este îngrijită corect îmbătrânește mai repede. Poluarea provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Procesul de îmbătrânire naturală este accelerat din cauza poluării și se vede în special în multiplicarea petelor pigmentare și agravarea ridurilor, în special în cazul expunerii la fumul de țigară.

Un studiu clinic efectuat asupra a 20 de femei expuse la o atmosferă urbană poluată pe parcursul a 6 ore a demonstrat eficacitatea apei micelare Sensibio H2O în eliminarea a 5 metale grele reprezentative pentru poluarea mediului, cu o medie de 78%. Astfel, apa micelară Sensibio H2O îndepărtează de pe piele machiajul nedorit, format din poluanții responsabili de îmbătrânirea prematură.

Curăță și protejează pielea sensibilă

Numai în Europa, 75% dintre femei declară că au pielea sensibilă, iar 50% au ochii sensibili. În ultimii 10 ani, această problemă a înregistrat o creștere de 7%. Pielea sensibilă are nevoie de o igienă corectă, deoarece impuritățile și alți factori cu care vine în contact pot avea efecte amplificate asupra stării sale. Creat pentru și împreună cu medicii dermatologi, Sensibio H2O curăță și demachiază pielea sensibilă respectând bariera sa de protecție și oferindu-i o toleranță excelentă.

Datorită formulei sale biomimetice (perfect compatibilă cu pielea), apa micelară Sensibio H2O crește rezistența pielii la agresiunele externe. Cu o listă scurtă de ingrediente atent selectate, Sensibio H2O reduce riscul de reacții și asigură o toleranță optimă, chiar și pentru zona fragilă din jurul ochilor.

De ce este Sensibio H2O o apă micelară altfel?

Apă micelară înalt purificată

Foarte diferită de apa micelară cosmetică, apa utilizată pentru crearea Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare, pentru a fi eliminate toate toxinele. Această apă micelară este perfect compatibilă cu pielea și reduce riscul pro-inflamator.

Agenți tensioactivi ionici blânzi

Conține un ingredient numit ester de glycerol, care are o structură apropiată de lipidele pielii. Oferă un echilibru între eficacitate, dar și atenție la bariera protectoare a pielii.

pH 5.5

pH fiziologic similar cu cel al pielii.

Formulă calmantă

Un ingredient activ calmant și un complex natural brevetat care cresc pragul de toleranță a pielii.

Voi ce apă micelară folosiți? Aici găsiți multe articole despre produsele Bioderma.

14 comments

 • Deyutza08/08/2019 at 8:48
  Din toata descrierea aceasta apa micelara pare sa faca minuni. O folosesc si eu de vreo saptamana si chiar imi place.Răspunde
 • Dabuleanu08/08/2019 at 9:34
  Bioderma Sensibio folosesc si nu as schimba-o... este perfecta, daca cu celelalte aveam mereu probleme, ba ma alegeam cu cosulete, ba aveau prea mult parfum, ba ma usturau ochii, ba nu curatau suficient de bine, aceasta este perfecta! Tocmai de m-am uitat pe Farmacia Tei de varianta de 850 ml si este stoc epuizat din pacate ? poate se decid sa nu ramana doar editie limitata! ?Răspunde
 • Marinescu Constantina Cristina08/08/2019 at 12:45
  Folosesc apa micelara de la Bioderma, varianta albastră!Răspunde
 • Roman Nicoleta Ana Maria08/09/2019 at 10:23
  Imi place foarte mult produsele Bioderma si apa micelara este minunata!Răspunde
 • Curea Lucia Mihaela08/09/2019 at 14:07
  Apa micelara de la Bioderma se află în topul preferințelor mele prima dată am folosit-o pe aceasta roz iar acum am trecut la cea verde.Răspunde
 • Diana Ionela08/09/2019 at 14:37
  Sensibio H2O e apa mea micelara preferata. Este cea mai potrivita pentru tenul meu mixt, extrem de sensibil.Răspunde
 • Saviuc Bianca08/09/2019 at 14:40
  Folosesc de ceva vreme această apa micelara si sunt foarte mulțumită.Răspunde
 • Trandafir Mihaela Anabela08/09/2019 at 15:41
  nu am incercat nimic de la acest brand momentan, dar am sa ma uit si eu dupa oferta la aceasta in magazinRăspunde
 • Valeria Chertes08/09/2019 at 18:19
  Folosesc apa micelara Bioderma și îmi place foarte mult.Răspunde
 • Mirela-Liliana Ion08/09/2019 at 19:31
  Am folosit apa micelara de la Nivea,în prezent folosesc o lotiune micelara de la Ivatherm,lotiune care îmi place foarte mult:curăță,calmează și împrospătează tenul!!Răspunde
 • Stefania Petrescu08/09/2019 at 22:05
  Pana acum am încercat de la diferite branduri, dar trebuie neapărat sa pun și eu mana pe aceasta apa micelara super lăudată.Răspunde
 • Simona08/10/2019 at 9:29
  Ce bine suna aceasta apa micelara. Cand mi se termina cea de acum vreau sa incerc si eu varianta de la Bioderma. ??Răspunde
 • Cristina08/10/2019 at 18:58
  Ce interesant! Nu stiam cat de importanta este apa micelara chiar daca nu te machezi.Răspunde
 • Anghelina Irina08/30/2019 at 6:57
  Cea mai bună apă micelara pe care am folosit-o până acumRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.