Îngrijirea picioarelor cu produse Apidava

Îngrijirea picioarelor cu produse Apidava

Astăzi povestim puțin despre îngrijirea picioarelor cu produse Apidava.

Dacă aveți grijă de tenul vostru, de mâini, de corp, la fel trebuie   îngrijiți și de picioare. Trebuie  avem o igienă corectă și o îngrijire corespunzătoare.

Spre deosebire de bărbați, femeile sunt de patru ori mai predispuse afecțiunilor localizate la nivelul picioarelor. Principala cauză care conduce la apariția afecțiunilor este încălțămintea imperfect adaptată.

Știați ⇒ la nivelul picioarelor se află mai multe glande sudoripare decât în orice altă regiune a corpului?

De aceea trebuie  acordăm o mare atenție îngrijirii și igienei picioarelor.

Pielea picioarelor este adesea uscatăcrăpată și are nevoie de hidratare. Eu folosesc produse ce îngrijesc pielea cu ingrediente hrănitoare ce catifeleaza și protejează pielea, dar  oferă și o senzație de revigorare și răcoare.

Tips&tricks

  • Hidratare
  • Exfoliere
  • Masaj
  • Folosirea pantofilor potriviți 
  • Protecția #Spf

Eu am ales câteva produse Apidava, v-am mai povestit pe blog de multe ori despre minunatele lor cosmetice, găsiți aici articole.

Balsamul pentru buze este de asemea minunat pentru hidratare, mai ales în perioadele reci.

Cosmetice cu miere

Inspirați de produsele cosmetice japoneze care valorifica mierea noastră de salcâm de calitate superioară, am decis  lansăm pentru clientela din România propria linie de cosmetice: APIDAVA COSMETIC LINE, cu nenumărate efecte benefice asupra tenului.”

Crema pentru îngrijirea picioarelor este o cremă ideală pentru zonele cu piele foarte uscată ca cea a călcâielor sau coatelor.
Ceara de albine este un emolient 100% natural care va hrăni pielea în profunzime, iar propolisulare rol antibacterian – esenţial pentru îngrijirea corectă a picioarelor.

Proprietăţi:
– previne crăparea şi uscarea pielii
– are efect relaxant
– pielea devine netedă, elastică şi suplă

Unguentul de călcâie este un balsam solid pe bază de ceară de albine şi extra propolis, ideal pentru zonele cu piele deshidrată şi crăpată: călcâie şi coate.
Balsamul conţine şi 2% camfor pentru activarea circulaţiei periferice şi este recomandat a se folosi pe pielea uşor umedă pentru a pătrunde mai bine în piele.

Balsamul de buze pe bază de ceară de albine şi miere este special conceput ca un tratament intens de hidratare a buzelor mai ales pentru perioada de iarnă.
Este ideal de folosit şi ca tratament (aplicat pe buze de seara pânã dimineaţa) pentru buzele foarte uscate.

Proprietăţi:
– previne crăparea şi uscarea buzelor;
– pielea devine netedă, elastică şi suplă.

Please follow and like us:
error

16 thoughts on “Îngrijirea picioarelor cu produse Apidava