Kevin Murphy a lansat oficial in Romania gama de culoare Color.Me

Kevin Murphy a lansat oficial in Romania gama de culoare Color.Me

Vineri brandul Kevin Murphy a lansat oficial in Romania gama de culoare Color.Me disponibila la Top Line si in saloanele de specialitate. Invitata speciala care ne-a prezentat produsele si modul de lucru cu acestea, a fost Paz Bamrolia, EMEA Style Master. Kevin Murphy a lansat oficial in Romania gama de culoare Color.Me

COLOR.ME este nascuta din viziunea lui KEVIN.MURPHY asupra fuziunii dintre modul de lucru, fashion si culoarea parului.
Această linie compacta de culoare ofera un nivel ridicat de performanta, rezultate cu aspect natural si functionalitate optima a culorilor.
Un amestec din ingrediente blande si „derivate natural” ce hidrateaza, intineresc si imprima incredibil stralucirea fara sa fie nevoie de un compromis suplimentar pentru mediul inconjurator.

Colorarea Multi-Tonala

COLOR.ME are un aspect multi-tonal natural unic, ce respecta culoarea naturala a firului de par virgin și creeaza luminozitate pe fiecare fir de par – culorii multidimensionale.
VOPSEA – FARA AMONIAC CE CONTINE 80 DE NUANTE
Gama noastra de nuante multifunctionale de inalta performanta permite o creativitate nesfarsita si va oferi de fiecare data cele mai naturale rezultate de culoare.
Fiecare nuanta COLOR.ME a fost creata pentru a respecta modelele de culoare naturala ce se regasesc in parul virgin, netratat si ofera culori luminoase, multidimensionale.
Culorile sunt amestecate cu CREAM.ACTIVATORII nostri speciali pentru a crea rezultate personalizate, cum ar fi ton pe ton si acoperirea parului alb.
Tehnologie de ultima generatie
Performante optime
Niciodata nu compromite integritatea firului de par
Nu contine amoniac
• Nu contine PPD
• Acoperire 100% a parului alb
• Deschidere maxima
• Paleta larga de culori: nuante, naturale, fashion, pastel, intensificatori

TEHNOLOGIE IN 3 PASI

Garanția de cuplu molecular: această inovație ne asigură că fiecare molecula de pigment din COLOR.ME se conectează la alta.
O numărare exacta este utilizata și garantează că nici o singură moleculă de coloare nu rămâne liberă si astfel asigura o colorare de lunga durata.

FUNCȚIA DE OXIDARE INTARZIATA

• Oxidarea si cuplarea pigmenților de culoare începe numai după ce a fost depus adânc în interiorul părului si asigura durabilitate maximă și culori vibrante.

PIGMENTI MICRO SPECIALI

• Se depun pigmenți de culoare extrem de mici și pătrund adânc în cortexul firului de păr fara sa deschida cuticula, ci, prin umflarea minima a acesteia, rezultatul fiind un par mult mai sanatos si stralucitor.
Diagnosticareaeste cheia succesului și este esențiala înainte de a începe orice serviciu de colorare.
• Evaluarea fiecarui tip de par se se face diferentiat , orice clienta este tratata intr-un mod unic fiind diagnosticata personalizat

TEXTURA FIRULUI DE PAR

• Textura este diametrul unui ax individual de păr. Diametrul influenteaza absorbția culorii, rezultatul final și timpul de executie fac diferenta si este nevoie de un diagnostic personalizat.

POROZITATEA

• Porozitatea se referă la cât de capabil este firul de par să absoarbă și să mențină umiditatea, inclusiv culoarea. Cand cuticula este afectata culorea nu se mentine pe firul de par.
• Porozitatea influenteaza alegerea culorii, durabilitatea acesteia și timpul de executie

EXPERIENTA LA SCAFA

La finalizarea fiecărui serviciu de colorare, se folosesc următoarele produse din gama KEVIN.MURPHY pentru a închide cuticula și a stabiliza culoarea: STAYING.ALIVE SI RE.STORE.
După finalizarea timpului de actionare, se emulsionează și clătește culoarea de pe păr (se maseaza fara sa se adauge apa pana culoarea se emulsioneaza; apoi se adauga cateva picaturi de apa si se continua masajul; se repeta pana cand vopseaua isi schimba textura si proprietatea ; in momentul in care vopseaua este eliminate de pe par si aceasta face spuma veniti cu dusul cu apa si eliminati definitiv de pe par).
2. se aplica STAYING.ALIVE pentru egalizarea porozitatii – tratamet leave in.
3. se aplica apoi RE.STORE pe părul umed și pe scalp – tratament de curatare – samponați ușor timp de 2 minute, apoi clătiți bine.
4. la final se pulverizeaza din nou STAYING.ALIVE.
5. Se coafeza ca de obicei.

INGREDIENTELE CHEIE SI BENEFICIILE LOR

MIEREA – vitaminele și minerale din miere ajută părul sa rețina umiditatea, formand o barieră de protecție.
RODIA – antioxidantii amortizează efectele radicalilor liberi asupra părului și scalpului, inhibând enzimele care descompun colagenul.
UNTUL DE SHEA – conținutul crescut de acizi grași oferă hranirea necesara parului uscat sau deteriorat de la rădăcini până la varfuri.
ULEIUL DE MACASE – este adesea utilizat în produsele cosmetice de înaltă calitate pentru îngrijirea pielii. Este extrem de bogat in antioxidanți eficienți ce oferă rezultate de lunga durată a culorilor.
ULEIUL DE COCOS – protejează scalpul în timpul procesului de colorare.
ALOE VERA – reface structura firului de păr, având cel puțin 75 nutrienți cunoscuți ce netezesc și hidratează părul și scalpul.
PANTENOLUL – proprietățile antiseptice calmează scalpul și ajută la hidratare și la netezirea cuticulei firului de par.
ULEI DE MIGDALE – hraneste si catifeleaza scalpul in timp ce Vitamina E ofera stralucire parului.
ULEI DIN SEMINȚE DE STRUGURI – conține acid linoleic hidratant și lecitină. Uleiul reglează nivelul pH-ului și menține aciditatea naturală a pielii.

2 comments

  • Maria Maria09/14/2019 at 13:53
    Mulțumim frumos ptr informațiiRăspunde
  • Valeria Chertes09/14/2019 at 18:55
    Informații foarte utile,mulțumim.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.