Cu cosmeticele de la Olive’s Life, e ușor să arăți că o zeiță a frumuseții!

Cu cosmeticele de la Olive’s Life, e ușor arăți o zeiță a frumuseții!

De curând am primit de la Olive’s Life România, un colet cu multe produse de îngrijire. Pe rând, împărțite pe branduri, am  vă povestesc despre ele în mai multe articole. Iubesc Grecia și tot ce este legat de eaașa  prin intermediul celor de la Olive’s Life România simt deja mai aproape. Cu cosmeticele de la Olive’s Life, e ușor arăți o zeiță a frumuseții!

Olive’s Life România este un concept descoperit în Grecia și adus în România pentru a răsfăța gusturile românilor și  ale doamnelor care își doresc și apreciează produsele naturale și bio de foarte bună calitate.

Pe site găsiți produsele împărțite pe categorii:

  • Îngrijire corp
  • Îngrijire față
  • Îngrijire par
  • Ulei de măsline
  • Măsline
  • Condimente
  • Miere

Dar le puteți selecta și după brand.

În articolul de astăzi  povestesc puțin despre două produse de la Mythos

Mythos
Gel facial expert de curățare purificator cu mușețel Mythos

Gel de curățare facială pentru toate tipurile de piele.

Curată ușor și în profunzime. Înlătura murdăria și excesul de sebum. Reglează porii. Protejează de iritațiiÎntinerește pielea oferind o strălucire sănătoasă.

Conține 100% ulei de măsline bio, glicerină naturalămușețel & aloe vera. Formulă activă oligopeptide și polifenoli.

Gelul de curățarecurăță pielea foarte bine și oferă tenului un Glow foarte frumos. Eu îl folosesc dimineața și seara, dar și după ce am îndepărtat machiajul cu apă micelara, curaț tenul și cu acest gel.

Mythos
Gel-ser de față 24h anti-aging și retexturare cu secreție de melc Mythos

Fermitate și reconfotanța cu gelul ser de față 24h de la Mythos!

Albește și acționează împotriva ridurilor și imperfecțiunilor. Pentru față și gât – piele grasă / mixtă.

Formula activă a gelului-crema Mythos anti-aging cu proteine din secreție de melc (helix aspersa) și soia oferă o intensă acțiune anti îmbătrânire, de lifting și de albire pentru o piele mai sănătoasăalbă și catifelatăfără imperfecțiuni. Uleiul de măsline, extractul de papaya și glicerină vegetală permit o hidratare imediată și de lungă durată. Ideal  baza de machiaj.

Utilizare: aplicați produsul dimineața & searadupă o curățare atentă, pe față și gât cu un masaj ușor.

Conține: 100% ulei de măsline bio, cu formulă activă cu secreție de melc, oligopeptide și polifenoli.

V-am mai spus  aleg mereu atent produsele potrivite tipului meu de ten. Am ales acest serum anti-aging și am ales bine. Are o textură gel-cremă, ce se absoarbe foarte repede și nu lasă film lipicios pe ten. Are o intensă acțiune anti îmbătrânire, dar datorită uleiului de măsline și extractului de papaya oferă tenului și o hidratare de lungă durată. Eu îl aplic pe ten și pe gât dimineața și seara.

⇓Flaconul cu pompiță are o mare bilă albă.

Despre Olive’s Life

„Pentru noi credem cu tărie o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos, am adus în magazinul nostru online o gamă largă de produse de îngrijire create din ingrediente naturale, BIO, pe bază de ulei de măsline și alte roade greceșți.
Fie îți doreșți un ten mai curat, fără riduri sau acnee sau vrei -ti răsfeți pielea cu creme, geluri, spume de baie sau săpunuri parfumate, în produsele noastre de îngrijire vei găsi o multitudine de beneficii pentru sănătate, vitalitate și frumusețe.”
Please follow and like us:
error

27 thoughts on “Cu cosmeticele de la Olive’s Life, e ușor să arăți că o zeiță a frumuseții!