Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA

Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA
– o tehnologie avansată Sano ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!

 

Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima. Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum de lungă durată, pentru a oferi rezultate maxime. Am mereu în casă produse Sano și  le folosesc cu plăcere.

Detergentul de rufe MAXIMA, disponibil in formă de pudră dar și gel

Este unul dintre cele mai noi produse lansate de Sano în România. Este combinație unică de trei ingrediente puternice care elimină diferite tipuri de pete, și oferă un parfum intens.

Detergenții de rufe Sano Maxima sunt produse cu cele mai avansate tehnologii pentru o curățare în profunzime – enzime, oxigen activ, detergent dar și un parfum intens prin tehnologia Microcapsules Lock, ce oferă o eliberarea lentă a unui parfum de lungă durată.

Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA

este disponibil în 3 variante: Mountain Fresh, Spring Flowers și Baby – variantă testată hipoalergenic și dermatologic. Detergentul pudră MAXIMA este disponibil în format de 2 kg, 4 kg și 6 kg. Detergentul gel MAXIMA are o formulă concentrată cu 20 de spălări/1 litru și 60 spălări/3 l de sticlă. Puteți descoperi întreaga gamă de produse pe: https://maxima.sanoromania.ro/.

Conform cercetării Omnibus realizată în 2019 în rândul unui eșantion de 540 de femei din România*, 85% dintre respondente ar dori să cumpere și să încerce un nou detergent de rufe, care să ofere o curățare în profunzime și să aibă un parfum intens, iar 63% spun că doresc un detergent de rufe care face ambele: să îndepărteze eficient petele și, de asemenea, să ofere un parfum puternic. Iar Sano oferă exact ceea ce își doresc consumatorii, prin detergentul de rufe Sano Maxima. 

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Auchan, Metro, Cora, Real, Dedeman, Unicarm, Carrefour, Selgros, Mega Image, DM, precum și în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Fondat în 1965, SANO este liderul de piață în preferințele consumatorilor pentru produse de curățenie a casei și de igienă în Israel.

Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Sano este prezent și în social media:

11 comments

 • Anghelina Irina02/28/2020 at 11:52
  Nu l-am incercat până acum dar pare interesant. Promit sa cumpăr și euRăspunde
  • Claudia L Chivu02/28/2020 at 12:32
   Am tot auzit atatea lucruri bune despre detergentul Sano că trebuie sa-l încerc si eu curand! Trebuie mai întâi sa termin ce am luat, mereu cumpar detergent in cantități mari sa-mi ajungă mai mult timp!Răspunde
  • Trica Viorica07/13/2020 at 0:29
   Produse de calitate si eficienteRăspunde
 • Roman Nicoleta Ana Maria02/28/2020 at 15:20
  Multumim frumos pentru articol! Sigur il voi incerca si eu!Răspunde
 • Valeria Chertes02/28/2020 at 18:13
  Eu acum folosesc detergentul pudra dar în mod sigur îl voi incerca gelul.Răspunde
 • Claudia L Chivu03/09/2020 at 12:30
  Îmi doresc tare mult sa încerc acest detergent, varianta pudră, cred ca miroase super!Răspunde
  • Pusa Raisa03/09/2020 at 13:43
   Și eu folosesc multe dintre produsele Sano cele pentru rufe îmi plac mult deoarece curata bine și au un miros foarte frumos Mai îmi plac produsele pentru pardoseli ,le folosesc de când au apărut ,chiar sunt dependenta de aceste minunate produseRăspunde
 • Vlad Ramona03/09/2020 at 16:41
  Articolul tău fiind atât de detaliat m-a convins ca pot testa cât de curând si detergentul gel pentru rufe , fiind convinsă de calitatea lui ,datorită altor produse pe care le folosesc si sunt extrem de mulțumită!Răspunde
 • Stanciu03/10/2020 at 11:03
  M-ai facut curioasă, Am sa-l încerc și eu :*Răspunde
 • Corodescu Maria03/12/2020 at 19:40
  O sa incerc si eu acest detergent sa vad cum este !Răspunde
 • Filiz Mustafa03/12/2020 at 20:49
  Produse foarte bune , le folosesc de ceva timp .Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.