CALVIN KLEIN –– CK ONE COLECȚIA CAPSULĂ TOAMNA 2020 

CALVIN KLEIN –– CK ONE COLECȚIA CAPSULĂ TOAMNA 2020 

ONE FUTURE. #CKONE

 

Un tribut adus individualității și libertății de exprimare de sine, colecția CK ONE abordează o gamă variată de perspective estetice. Cu focus pe energie și mister, în timp ce explorează numeroasele aspecte ale sinelui. Provocând normele – rasa și identitatea de gen, orientarea sexuală, vârsta și tipul de corp. Se ghidează după crezul că prin dialog, educație și acțiuniile brand-ului, ne unim într-unul singur. CALVIN KLEIN –– CK ONE COLECȚIA CAPSULĂ TOAMNA 2020

Colecția CK ONE este redată vizual de un grup de fotografi talentați, printre care: Ryan McGinley, Stevie Dance, Bibi Borthwick. Imaginile surprind cele mai noi stiluri Calvin Klein de lenjerie intimă. Dar și cele de jeans, redefinite pentru o nouă generație. Abordarea estetică reprezintă o reinterpretare unică a spiritului Calvin Klein, ce se regăsește în colecția Toamna 2020. 

Prin colecția capsulă #CKONE sunt puse în lumina reflectoarelor voci și perspective autentice, oneste, care promovează un sentiment de comunitate și optimism. CALVIN KLEIN consideră că printr-un dialog deschis și incluziv poate inspira înțelegere și egalitate, primite ca un catalizator pentru acceptare și schimbare.

 

one future. #ckone

 

Colecția CK ONE revigorează tinerii și comunitățile avangardiste printr-un mix de momente și subiecte culturale relevante pentru a se conecta și a inspira o nouă generație.

 

Inspirată din elementele principale care definesc colecția Calvin Klein Toamna 2020, CK ONE cuprinde piese form-fitting, realizate din materiale moi și iconice, readucând în prim-plan elemente clasice, în timp ce comprimă acele articole vestimentare practice pe care să le poți asorta zilnic stilului tău casual.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.  

 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord. 

 

Despre Calvin Klein, Inc. 

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle la nivel global ce exemplifică idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare. Compania urmărește să transmită emoție și să inspire publicul folosind imagini incitante și linii surprinzătoare ce trezesc simțurile. 

 

 

5 comments

 • Inna Alina11/13/2020 at 21:39
  O colectie minunata,imi place!Răspunde
  • Simona Asaftei11/13/2020 at 22:39
   Foarte faină această colecție de toamnă ,îmi place ! Articole superbe !Răspunde
   • Valeria Chertes11/14/2020 at 18:15
    O colecție minunată.Răspunde
 • Simona Banica11/14/2020 at 1:37
  Minunata colectie!Răspunde
 • Anghelina Irina11/14/2020 at 10:12
  O fi frumoasă colectia însă este peste bugetul meuRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.