2Clean! Siguranța pe primul loc!

2Clean! Siguranța pe primul loc!

 

Experiența ultimei perioade ne-a învățat că trebuie să fim extrem de atenți la igienă, pentru siguranța și sănătatea noastră și a celor dragi. 2Clean siguranța pe primul loc!

Dacă nu știați, un număr mare de microbi patogeni se pot transmite foarte ușor, prin intermediul alimentelor proaspete sau a suprafețelor atinse frecvent.

Fructele și legumele provenite din culturile industriale sunt tratate pentru a rezista cât mai mult pe rafturile magazinelor, cu substanțe care nu se elimină în urma spălării cu apă. Iar curățenia camerelor și a suprafețelor devine o prioritate atunci când vine vorba de un copil.

Vreți soluții sigure și eficiente pentru aceste situații? Gama 2Clean conține formule cu ingrediente de origine naturală pentru igienizarea și curățarea alimentelor, dar și a suprafețelor din întreaga casă. 

2Clean! Siguranța pe primul loc!

Siguranța este unul din pilonii gamei, așa că formulele produselor sunt bazate pe acizi de fructe și conțin 99.5% ingrediente de origine naturală. Odată pulverizate pe suprafețele care trebuie igienizate, produsele nu lasă reziduuri. Nici gust sau miros și se îndepărtează complet și extem de ușor, prin spălare. Igienizarea practic se face prin 2 pași simpli. Mai întâi igienizăm și apoi spălăm!

De asemenea, produsele 2Clean nu conțin conservanți artificiali, coloranți sau parfum. 

Soluția igienizantă pentru spălarea fructelor și legumelor are un efect igienizant maxim și este absolut sigură spre a fi folosită ca un produs multifuncțional. Aceasta poate fi folosită pentru spălarea verdețurilor, legumelor, fructelor și a ouălor. De asemenea, poate fi folosită si pentru tratarea suprafețelor din bucătărie!

 

 

2Clean! Siguranța pe primul loc!

Soluția igienizantă pentru curățarea și igienizarea jucăriilor și a suprafețelor este de maximă utiliate pentru siguranța unui cămin în care locuiește un copil. Produsele normale pentru adulți conțin un număr mare de surfactanți. Majoritatea dintre aceștia fiind agresivi și putând dăuna pielii sensibile a copiilor. Soluția 2Clean înlătură mizeria de pe obiectele și suprafețele folosite de către copii. Este absolut sigură datorită formulei, ce conține agenți activi precum acidul citric și acidul lactic (ingrediente antiseptice) și conservanți naturali. 

 

Produsele 2Clean se găsesc în rețeaua de magazine Penny

Alte informatii puteți afla de pe: www.2-clean.ro 

8 comments

 • Inna Alina01/15/2021 at 17:01
  Nu stiam ca le pot gasi la penny.Răspunde
  • Simona Asaftei01/15/2021 at 17:10
   Un produs foarte bun ,chiar o să mă uit și eu după el când mă duc prin Penny.Răspunde
 • Claudia L Chivu01/15/2021 at 17:23
  Nu am folosit aceste produse! Trebuie să le încerc si eu!Răspunde
 • Valeria Chertes01/16/2021 at 18:22
  Nu știam de aceste produse.Răspunde
  • Anghelina Irina01/17/2021 at 22:25
   Nu am incercat niciodata produsele lor. Interesante produsele acesteaRăspunde
 • Simona Banica01/16/2021 at 19:58
  Nu stiam de ele!Răspunde
 • cristina dragomir01/16/2021 at 21:04
  Uite sa stii ca asa ceva chiar vreau si eu sa imi iau. Curata si ceara aia de pe mere? Tare enervanta e si nu stiu cum sa scap de ea.Răspunde
 • Lorena Anamaria Zamfir02/01/2021 at 19:57
  Cred ca e foarte eficienta.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.