Gama URELIA de la Isispharma

Gama URELIA de la Isispharma

Experiența mea cu produsele Isispharma a început astă vară cu un #spf  🌞Fluid protecție solară ten gras UVEBLOCK SPF 50+ Pot  spun  a fost produsul meu favorit în această varăhidratează, nu lasă pelicula albă, pentru mine a fost perfect.

Apoi am testat gama Teen Derm cu care de asemenea m-am împăcat de minune, tot atunci am mai avut și alte câteva produse.

Astăzi vreau   povestesc câte ceva despre gama Urelia

URELIA® este o gamă completă adaptată pielii foarte uscate cu scuame sau cu tendință de keratoza. Datorită unei combinații optime de ingrediente, produsele URELIA® hidrateazăcalmeazăfavorizează eliminarea scuamelor și ajută pielea  își recapete echilibrul natural.

Părul și pielea mea sunt mereu uscate, iar această gama a fost foarte potrivită pentru acest sezon, pentru  iarna pielea mea se usucă și mai tare.

URELIA® gel este special adaptat pielii foarte uscate predispusă la scuame sau keratozeCurăță delicat și ajută la eliminarea scuamelor. Calmează senzația de disconfort și lasă pielea hidratatăFără săpunformulă cu toleranță ridicată.

Ce este foarte interesant la acest produs, este  se poate utiliza și pe corp și pe scalp. Este un produs multifuncțional. Eu l-am folosit doar pentru corp. Și nu doar atât se poate utiliza și la bebeluși și femei însărcinate.

Gama Urelia de la Isispharma

URELIA® 50 este special adaptat pielii foarte uscate cu hiperkeratoze localeCombină acțiunea keratolitica intensă cu hidratarea de duratăElimină scuamele în mod eficient și reduce zonele rugoase în timp ce contribuie la refacerea barierei pielii.

URELIA® 10 este special adaptată pielii foarte uscate cu tendință la scuame și keratozeHidratează pielea până la 6 ore și elimină scuamele. Bogată în agenți emolienticalmează imediat epiderma și reface bariera pielii. Pielea își recapătă confortul și suplețeaTextura sa ultra cremoasă ultra-confortabilă nu este lipicioasă și se absoarbe ușorFormulă cu toleranță ridicată.

Ureea este un activ bine tolerat de piele, regăsit în preparate cosmetice și dermatologice, apreciat pentru efectul intens hidratant și keratolitic. Este utilizat pentru îmbunătăți textura și aspectul pielii, exfoliază blând și elimină scuamele, reduce rugozitatea și uscăciunea pielii.

Ureea este un factor natural de hidratare ce se regăsește în mod natural în piele, localizată acolo unde se leagă umiditatea. Pielea normală conține aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. Persoanele cu dermatită atopică sau psoriazis au pielea cu conținut mai redus de uree.
Ureea este un activ cosmetic foarte utilizat și în preparatele dermatologice, îndeosebi pentru aplicații pe pielea afectată de eczeme, dermatite, psoriazis, seboree și alte afecțiuni cutanate. Este un ingredient aprobat pentru utilizarea în cosmeticele bio certificate.

 

12 comments

 • Simona Asaftei01/23/2021 at 18:45
  Pare să fie un produs minunat pentru persoanele cu piele uscată .Nu am încercat nici un produs din acestea .Răspunde
 • Claudia L Chivu01/23/2021 at 21:00
  Nu am folosit aceste produse dar cred că sunt minunate! Sa le folosesti cu placere.Răspunde
 • Ana Maria B01/23/2021 at 21:55
  Întotdeauna mi-au plăcut produsele cu uree. Ma tentează sa încerc aceasta gama, mai ales pentru ca ajuta pe partea de hidratare.Răspunde
 • cristina dragomir01/23/2021 at 22:58
  mie nu mi se potriveste gama, dar as incerca-o pentru mama pentru ca are o forma de dermatita care nu ii da pace pe picioare. am notat - Urelia.Răspunde
 • Rokolla01/24/2021 at 1:07
  Mie imi plac mult produsele celor de la Isispharma si chiar au niste creme foarte hidratante si eficiente. Mi se pare ca fac o treaba foarte bunaRăspunde
 • Anghelina Irina01/24/2021 at 11:18
  Am.citit numai de bine despre produsele lorRăspunde
 • Mirela Marin01/24/2021 at 14:38
  M-ai convins că gama Urelia se la isispharma merită încercată pentru calitățile sale. mi-am notat. Mulțumesc pentru recomandare!Răspunde
 • Valeria Chertes01/24/2021 at 18:20
  Mi se par produse bune,mulțumim pentru recomandare.Răspunde
  • Lorena Anamaria Zamfir02/01/2021 at 19:49
   Am avut produse de la ei, sunt foarte bune. Pe acestea nu le-am încercat.Răspunde
 • Simona Banica01/25/2021 at 1:59
  Suna bine mi as dori sa le incerc!Răspunde
 • Anca01/25/2021 at 9:38
  Am toot auzit numai lucruri bune despre produsele de la aceasta firma, mai ales de cele care contin urea.Răspunde
 • Inna Alina02/02/2021 at 19:40
  Am auzit numai de bine de aceste produse,dar inca nu le-am incercat!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.