Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii

Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii

Uleiul de măsline acest aur lichid lăsat moștenire de către zei, are extrem de multe calități și beneficii, iar prin utilizarea frecventă a acestuia pielea noastră vă fi mai frumoasă și mai sănătoasă. Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii.

Bogat în antioxidanți, și având în compoziție vitamina A și E, uleiul de măsline ajuta la regenerarea celulelor pielii, prevenind astfel îmbătrânirea și apariția ridurilor. Produsele cosmetice pe baza de ulei de măsline, îngrijesc, hidratează și ajuta la menținerea elasticități pielii. Bogate în vitamine, minerale și acizi grași toate produsele pe baza de ulei de măsline au un efect magic asupra pielii, indiferent că vorbim de geluri de dus, săpunuri, șampoane etc. 

Pe site-ul Ecozar.ro ai la dispoziție o gama larga de produse BIO pe baza de ulei de măsline extravirgin, dar una este cu adevărat specială. Gama Olivos are la baza amestecul unic de ulei de măsline extravirgin și parfum natural, ceea ce face că acest brand să fie unic pe piață. În plus, toate săpunurile și procesul de ambalare sunt realizate manual. Săpunurile din ulei de măsline sunt făcute cu ulei de măsline 100%, de aceea culoarea săpunurilor Olivos este intre alb și verde deschis. Săpunurile Olivos cu ulei de măsline sunt produse naturale artizanale făcute pentru baie și corp pentru a calma corpul, mintea și sufletul. 

Și dacă nu te-ai convins de beneficiile uleiului de măsline, Ecozar.ro îți recomanda câteva produse care creează dependentă, garantat! În plus te poți bucura de cele mai bune tradiții SPA la tine acasă!

Gel de dus cu ulei de măsline și colagen 

Ce poate fi mai relaxant după o zi solicitanta, decât un dus fierbinte? Cu un nivel maxim de colagen combinat cu ulei de măsline extravirgin, gelul de dus Olivos menține elasticitatea și hidratarea pielii și ajuta și la reconstrucția celulelor de sub suprafață pielii. În plus, elimina murdăria, impuritățile și restabilește echilibriul natural al pielii de la prima utilizare. Gelurile de dus Olivos sunt făcute cu cele mai fine și proaspete ingrediente pentru că pielea ta să aibă parte de îngrijirea de care are nevoie. 

Săpun lichid antiseptic cu ulei de măsline și miere, pentru fată și corp

Săpunul cu ulei de măsline și miere este considerat un dar al naturii foarte eficient datorita proprietăților benefice pe care le are. O proteina făcută de albine, îi conferă mierii puterea de vindecare. Beneficiile săpunului lichid cu miere, oferă efecte similare pentru piele, o curata de bacterii și îndepărtează impuritățile. Combinația dintre ulei de măsline și miere, face din acest săpun un produs bogat în minerale și vitamine. Mierea din produs este un antiseptic ușor și se poate aplica și pe pielea iritata sau sensibila. De asemenea, oferă beneficii extraordinare fară riscuri și este perfect de folosit atât de adulți cât și de copii. 

Săpun nutritiv cu lapte de capră și ulei de măsline, pentru elasticitatea pielii

Un săpun natural, preparat din 100% ulei de măsline și lapte de capra, perfect atât pentru fata cât și pentru corp și par. Datorită conținutului de proteine din laptele de capra, săpunul hidratează eficient, hrănește și regenerează pielea. Efectul de peeling natural curata activ, elimina acneea, calmează iritațiile și face pielea mai elastica. Săpunul este excelent pentru îngrijirea zilnica pentru că hrănește pielea cu vitaminele A, C, D, E și B, conținute în laptele de capra, iar acizii alfa-hidroxi din acidul lactic întârzie semnele îmbătrânirii și intintineresc pielea.

În Egipt, femeile aveau obiceiul de a face bai în lapte de capra și miere poliflora pentru întinerire și menținerea pielii catifelate. Uleiul de măsline înmoaie perfect, hrănește și hidratează pielea. Săpunul vine ambalat într-un săculeț special din bumbac, facandu-l perfect pentru transport. În interiorul săculețului veți găsi, pe lângă săpun, și un puf de baie care să te ajute la o curățare profunda sau la un gomaj. 

Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii

Săpun scrub anticelulitic cu cafea turceasca și ulei de măsline 

Trezește-ți simțurile cu super-alimentul pentru piele, săpun cu cafea turceasca, combinat cu 100% ulei de măsline extra virgin. Săpunul extraordinar are proprietăți minunate și datorita cafelei turcești. Ajuta la activarea circulației sângelui, întărește pielea, iar prin masaj reduce celulita. Efectul de scrub al granulelor de cafea oferă o curățare blândă dar profunda. Elimina bacteriile care pot cauza apariția acneei. Protejază pielea împotrivă efectelor nocive ale factorilor de mediu. În plus, acest săpun hrănește și oferă fermitate și strălucire pielii. Produsul este ambalat manual cu grija într-un săculeț din material textil, ce îl face ideal pentru călătoriile tale.

Pudra de săpun spumant și exfoliant de baie, cu particule de sclipici și ulei de măsline 

Răsfățați-vă simțurile și înlăturați stresul zilnic cu ajutorul acestui produs perfect pentru rutina zilnica în baie. Produs pur și natural, realizat manual, biodegradabil, cu 100% extra de ulei de măsline extravirgin. Ideal pentru țoață familia și potrivit pentru toate tipurile de piele. Săpunul pudra poate fi folosit în cada, acesta se dizolva în apa și crează bule, în timp ce uleiul hidratează ușor pielea.

Se mai poate folosi și pentru a-ți pregăti pielea înaintea unei sesiuni de manichiura/pedichiura. Are proprietăți de curățare, exfoliere și hidratare a pielii. Datorita aromei liniștitoare, în timpul băii și după baie, atât corpul cât și sufletul rămân revigorate și reîmprospătate. În plus, particulele de sclipici care se regăsesc în aceasta pudra de săpun fac pielea super strălucitoare și radianta după baie. 

Set pentru masaj anti-celulitic (săpun cu frunze de maslin + mănușa exfolianta) 

Săpunul pentru masaj este special conceput pentru a oferi placerea masajului relaxant în baie, chiar la tine acasă. Frunzele de maslin împrospătează pielea și îmbunătățesc circulația sângelui datorita „oleuropeina”. Se găsește în măsline și în frunzele sale sunt eficiente în tratamentul celulitei, datorita calităților de întinerire și de protecție. Mănușa exfolianta completează experiență tradițională de hammam pentru a curata pielea și de a vă răsfață trupul înainte de a începe o noua zi sau după o zi obositoare. 

Săpun Amuletă norocoasă – Ochiul Magic – cu vanilie și ulei de măsline, efect anti-îmbătrânire 

Folosește săpunul și descoperă Amuleta Norocoasa – Ochiul Magic sau Ochiul Rău – în interiorul lui, pe care o poți pastra în buzunar, în casa ori în portofel, pentru a-ți aduce noroc și protecție. Ce semnifica amuleta Ochiul Magic sau Ochiul Rău? Denumirea turceasca data acestei amulete protejează o persoana împotrivă „ochiului rău” adică a deochiului. În credință poporului turc, „ochiul rău” te protejează de toate energiile negative, iți protejează casa, biroul și pe cei iubiți. Începeți să vă vindecați pielea din exterior spre interior, să combateți îmbătrânirea, să reduceți ridurile cu ajutorul săpunului special conceput cu 100% ulei de măsline extravirgin și vanilie.

Săpunul stimulează refacerea celulelor – uleiul de măsline previne îmbătrânirea, în timp ce vanilia are rol în regenerare și reîntinerire a pielii. Realizat din 100% ulei de măsline extravirgin și vanilie, acesta curata profund porii, oferind în același timp cea mai buna îngrijire și împrospătare. Săpunul în forma de amuleta este delicat cu pielea și poate fi utilizat pe corp, fata sau par. Produsul vine într-un ambalaj transparent și conține amuleta norocoasa Ochiul Magic. Poate fi folosita după terminarea săpunului, că amuleta protectoare și norocoasa. 

Ecozar îți oferă acces la lumea BIO încă din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decât o gamă uriașă de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar găsești zilnic multe produse atrăgătoare, că să-ți faci viața mai ușoară, mai sănătoasă… și poate chiar mai relaxantă. Intră pe ecozar.ro, profită de reducerea de bun-venit și alege produsele perfecte pentru tine și cei dragi!

8 comments

  • Simona Asaftei05/14/2021 at 15:28
    Cât de multe am invățat despre uleiul de măsline ,stiam că este bun ,dar nu știam atât de multe despre el ,chiar mi-aș dori să am ocazia să incerc un săpun cu ulei de măsline .Mulțumim frumos pentru articol draga mea ,super util .Răspunde
  • Caragea Mihaela Daniela05/15/2021 at 12:28
    Faine aceste produse, mulțumim pentru recomandări, le trec pe listaRăspunde
  • Inna Alina05/15/2021 at 12:55
    Foarte benefic este uleiul de măsline,am sa îmi achiziționez și eu un săpun cu ulei de măsline.Răspunde
  • GAVRILOVICI Viorica05/15/2021 at 12:58
    Foarte interesante sunt aceste produse ! Multumim frumos pentru recomandare si pentru aceste minunate informatii ! Weekend frumos !Răspunde
  • Georgiana Neagu05/15/2021 at 13:15
    Trebuie sa intru pe acest site! Îmi plac recomandarile tale!Răspunde
  • Valeria Chertes05/16/2021 at 0:07
    Imi plac mult produsele cu ulei de maslineRăspunde
  • Irina Gabriela Anghelina05/16/2021 at 8:52
    Ce bine arată!Mi-ar plăcea sa le pot încercaRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.