Kitul tău de prim ajutor, într-un singur produs inovator: KAdermin

Kitul tău de prim ajutor, într-un singur produs inovator: KAdermin

Cu toții avem în casă o trusă de prim ajutor pentru a putea gestiona în mod eficient eventualele accidente sau urgențe medicale. Și acest lucru nu este doar un act responsabil, ci și o dovadă de grijă și iubire pentru cei dragi.
Un astfel de kit conține, de obicei, un dezinfectant, un antiinflamator, un unguent pentru arsuri, o soluție pentru calmarea iritațiilor sau înțepăturilor de insecte și chiar un antimicotic. Cum ar fi ca toate acestea să poată fi înlocuite cu un singur produs inovator? Cu siguranță ar fi mai simplu pentru toată lumea. Pentru că atunci când unul dintre membrii familiei suferă un mic accident, intervin emoțiile și parcă e tot mai greu să găsești rapid cea mai bună soluție pentru a interveni. Kitul tău de prim ajutor, într-un singur produs inovator: KAdermin


Compania MBA Pharma a creat un produs inovator ce poate trata cu succes toate tipurile de leziuni cutanate. De la simplele înțepături de insecte și arsuri solare și până la leziuni majore, cum sunt escarea sau piciorul diabetic.
Este vorba de KAdermin, un produs ce este disponibil în două variante: spray și cremă, ambele având la bază o formulă inovatoare patentată, cu eficiență dovedită clinic în tratarea oricărui tip de rană.

Tehnologia inovatoare ce stă la baza KAdermin Spray:

Formula patentată SILVERSIL CLOREX (SCX) din KAdermin garantează stabilitatea fotochimică și termică a ionilor de argint. Acest complex are un mecanism unic și inovator de acțiune prin interacțiunea sa cu toate ingredientele active.
Caolinul acționează ca material absorbant în cazul plăgilor exudate, iar acidul hialuronic funcționează ca un polimer. Formează o peliculă, ajutând la hidratarea țesuturilor și accelerând procesul de vindecare.
Clorhexidina și ionii de argint au proprietăți antibacteriene, antiseptice și dezinfectante. Cele două substanțe distrug peste 650 de tulpini diferite de bacterii (inclusiv M.R.S.A), virusuri și fungi și nu dezvoltă rezistență bacteriană.
De ce să alegi KAdermin?
KAdermin este un produs universal în tratarea rănilor, poate fi folosit de toată familia, grăbește procesul de vindecare, previne formarea cicatricilor inestetice, reduce durerea și este ușor de folosit.

Când poți folosi KAdermin?

Această soluție inovatoare este recomandată în cazul tăieturilor, abraziunilor, iritațiilor, eczemelor, arsurilor ușoare, arsurilor solare, micozei piciorului, piciorului diabetic, escarei, plăgilor exudate, leziunilor ulcerative, leziunilor chirurgicale, epiziotomiei și chiar în cazul iritațiilor cauzate de incontinența urinară.
Formula KAdermin Cremă are o compoziție similară cu cea a KAdermin Spray, urmând același mecanism de acțiune. Distruge toate tipurile de bacterii, virusuri și fungi de la nivelul rănii, previne infectarea și protejează împotriva agresiunii microbiene externe.
KAdermin Cremă mai are în compoziție și dimeticona (polidimetisiloxan), o substanță ce formează un film protector. Este ca un pansament transparent cu efect de barieră, prevenind pierderea apei. În plus, aceasta menține un mediu steril. Ameliorează durerea, reduce eritemul și pruritul, scade riscul formării cicatricilor hipertrofice și previne deschiderea rănilor recente.
Cele două produse sunt disponibile în farmaciile din toată țara, iar mai multe informații despre soluțiile noastre inovatoare găsiți pe www.mbapharma.ro.
https://www.instagram.com/sanatate.smart/

9 comments

 • Simona Asaftei05/20/2021 at 20:10
  Produse care sunt foarte bune să le avem în casele fiecăruia ,chiar o să mă uit și eu să văd la ce preț sunt să-mi cumpăr .Mulțumim pentru informații draga mea .Răspunde
  • Anda Gabriela Moc05/27/2021 at 7:59
   Nu știam de aceste produse. Mulțumesc frumos de recomandări. O sa le caut la farmacie.Răspunde
   • Mariana Dulea05/29/2021 at 19:03
    Un produs eficient care nu trebuie sa lipsească în casaRăspunde
 • Boldur Ionela05/23/2021 at 12:05
  Sunt produse foarte bune .Merita cumparate.Recomand.Răspunde
 • Ianculescu Mihaela05/23/2021 at 12:51
  Mulțumesc pentru informații, produsele sunt foarte bune de calitate și merită încercate?❤Răspunde
 • Ana Maria Apetrei05/26/2021 at 4:17
  Un produs eficient care nu trebuie să lipsească din casă, mulțumim pentru articolRăspunde
 • PASERE Rodica MIHAELA05/27/2021 at 8:21
  Mi-e imi plac foarte mult astfel de produse, pentru ca ma scutesc sa cumpar mai multe decat am nevoie si sa se expire. O sa iau si crema si spray-ul.Răspunde
 • CARMEN IONITA05/28/2021 at 11:25
  Multumesc pentru informatie...e de retinut...Răspunde
 • Pravai Maria Cristina06/05/2021 at 11:26
  Mulțumim pentru informații ciar sunt foarte buneRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.