Thecon susține bloggerii

Thecon susține bloggerii

Anul 2018 l-am început cu o căsuță nouă pentru blogul meu. Cum sunt nepricepută la chestii tehnice, am apelat la specialiști. Cei de la Thecon s-au ocupat de tot, m-au sfătuit ce și cum și totul a fost perfect.
Thecon este o agenție de web development cu peste 15 ani de experiență în domeniu, care se ocupă cu crearea și optimizarea eficientă a site-urilor. Fie ele site-uri de prezentare realizate în WordPress sau magazine online.
De atunci și până acum evident că au mai intervenit mici probleme, pe unele le-am rezolvat cum m-am priceput, pentru altele am apelat tot la ei. Nu pot să spun că zilnic aveam probleme. Dar mereu când aparea câte ceva eram notificată printr-un mail, așa că trebuie să rezolv aceste probleme.
Acum au în derulare o nouă campanie pentru blogeri, Thecon susține bloggerii care a venit la fix pentru mine. Aveam câteva chestii de optimizat, altele de reparat….că să zic așa și cu ajutorul Sabinei am rezolvat.


Cum m-a ajutat echipa Thecon prima dată găsiți aici.

Cum au decurs lucrurile acum

Am trimis mail, de data aceasta m-a contactat Sabina și m-a întrebat ce probleme am de rezolvat. La fel ca și data trecută am trimis o listuta cu cateva probleme de rezolvat. Dupa ce a fost analizat blogul am primit si cateva propuneri din partea lor si s-a trecut la treaba. Acum totul este în ordine, oprimizat și perfect funcțional.

Echipa Thecon se ocupă de tot ce aveți nevoie pentru CREARE SITE, pentru a va face din site-ul/blogul vostru exact ceea ce va doriți, va recomand cu drag să apelați cu încrdere la ei.
Pe Facebook pe pagina THECON gasiți alte expreriențe frumoase ale bloggerilor care au aplicat pentru această campanie #susținembloggerii.


Dacă sunteți la început de drum, sau dacă aveți ceva de remediat, de schimbat la site-urile voastre, vă recomand cu mare drag echipa TheCon. Vă ajută cu teme moderne, ce se pliază perfect cu domeniul vostru de activitate al site-ului, pluginuri utile și logo-uri ingenioase.

 

2 comments

  • Simona Asaftei10/25/2021 at 23:44
    Informații utile pentru persoanele care sunt la început de drum ,care vor să-și facă un blog .Mulțumim pentru articol draga mea !Răspunde
  • Apostol Cristina01/06/2022 at 11:19
    Informații utile. Nu știam despre această platforma/aplicație.Răspunde

Leave a Reply