Primăvara a început cu noutăți parfumate

Primăvara a început cu noutăți parfumate

Când vine vorba despre parfumuri sunt încântată să testez mereu ceva nou. De data aceasta este chiar ceva nou pentru mine. Nu am testat prea multe parfumuri de nișă, așa că m-am bucurat de un Discovery Kit de la Nicolai. Deci pentru mine primăvara a început cu noutăți parfumate.

Cu aceste Discovery Kit-uri mi se pare cel mai fain mod să testezi parfumuri și să nu cumperi în blind vreunul cu care apoi să constați că nu rezonezi absolut deloc.

Discovery Kit-ul include următoarele parfumuri:

Incense Oud, Amber Cashmere Intense, Baikal Leather, Cuir Cuba Intense, Musc Intense, Number One Intense, New York Intense, Patchouli Intense, Cap Neroli, Fig-Tea, Rose Pivoine și L’eau miXte, o colecție de 12 eșantioane generoase de 1,8 ml pentru a descoperi lumea Parfums de Nicolai.

Valoarea setului de eșantioane cumpărat este rambursată 100% și dedusă automat din comanda oricărui parfum Nicolai de 100 ml din următoarele 30 de zile.

În felul acesta le și testați și dacă vă place unul din ele și vreți să îl cumpărați în varianta full size, practic kitul este cadou.

M-am apucat încet, încet să le testez, studiind și notele fiecăruia. Parcă știam deja cu care nu voi rezona. Știți că îmi plac aromele fresh și le rămân fidelă.

Așa că în ordinea “numerelor de pe tricou” ca să zic așa am trei favorite

 • Rose Pivoine
 • Fig-Tea
 • L’eau Mixte

Rămâne să mă hotărăsc care îmi place cel mai mult însă balanța se înclină cel mai mult către Rose Pivoine. Trebuie să vă spun că printre ele este și unul cu care nu am rezonat absolut deloc și anume New York Intense, pe pielea mea nu miroase bine deloc.

În altă ordine de idei, Musc Intense și Cap Neroli mi se par super potrivite pentru domni. Așa că dacă aveți de făcut vreu cadou bărbaților dragi din viața voastră poate le luați în calcul.

Voi ce experiență aveți cu parfumurile de nișă?

Vă las și câte ceva despre istoria Nicolai

Din 1989, NICOLAÏ a reușit să facă parte dintre cele mai bune mărci franceze de parfumuri. NICOLAÏ și-a construit reputația pe calitatea excepțională a parfumurilor sale și este una dintre rarele mărci care integrează totul, de la procesul de creație, achiziționarea celor mai bune esențe naturale și până la producție.

Patricia de Nicolai este strănepoata legendarului Pierre Guerlain și cea mai experimentată stea a parfumeriei de nișă. A fost prima femeie care a primit premiul celui mai bun parfumier internațional de la Societatea Franceză de Parfumieri.

Colecția de parfumuri Parfums de Nicolai este echivalentul haute couture în modă, unde viziunea designerului este exprimată liber, fără restricțiile de marketing în masă. Simțul excelent al compoziției este semnul ei distinctiv. Aromele ei, realizate numai cu cele mai bune materiale, sunt pline de subtilitate, nuanțe și tranziții armonioase pe măsură ce se dezvoltă pe piele. Elegantele creații Parfums de Nicolai sunt capodoperele producției de parfumuri contemporane franceze create cu un gust impecabil!

Creațiile casei Nicolai sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București 50ml Artistic Fragrance Bar și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

10 comments

 • Inna Alina03/17/2023 at 13:15
  Nu am auzit de acest parfum pana acum!Răspunde
  • Asaftei Simona03/17/2023 at 13:47
   Da ,cred că miroase divin .Îmi plac foarte mult parfumurile .Răspunde
  • Marioara+Gurgu03/17/2023 at 14:28
   Mulțumim pentru recomandare primăvara a început cu noutăți parfumateRăspunde
 • Bojana Tihan03/17/2023 at 14:41
  Primăvară a început cu noutăți parfumateRăspunde
  • Tudorel+Gurgu03/17/2023 at 15:45
   Primăvara a început cu noutăți parfumate mulțumim pentru recomandareRăspunde
 • Valeria Chertes03/17/2023 at 16:33
  Nu știam de aceste parfumuri dar cred ca sunt minunate.Răspunde
 • GAVRILOVICI VIORICA03/17/2023 at 20:50
  Nu stiam de aceste parfumuri minunate ! Va multumesc frumos pentru recomandare si pentru informatii ! Weekend frumos va doresc !Răspunde
 • Irina Gabriela Anghelina03/19/2023 at 7:23
  Cât de bine arata.Sunt sigură că și mirosul e pe măsură. Sa le folosești cu drag!Răspunde
 • Simona03/28/2023 at 11:53
  Avem cam aceleași preferate! :)Răspunde
 • Marioara+Gurgu04/04/2023 at 19:17
  Mulțumim pentru recomandare.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.