KIKO Milano deschide primul magazin din România, în ParkLake

KIKO Milano deschide primul magazin din România, în ParkLake

București, 02 Aprilie 2024 – KIKO Milano, parte din Fais Group, deschide primul magazin din România, în ParkLake Shopping Center. Această inaugurare marchează primul episod din expansiunea companiei pe piața românească.
Marea deschidere a primului magazin KIKO Milano în ParkLake a stârnit un entuziasm și o emoție de neuitat
Momentul mult așteptat a sosit în sfârșit! KIKO Milano, brandul de machiaj numărul 1 din Italia, este în sfârșit în București, România și a deschis astăzi primul său magazin în ParkLake Shopping Center.


Ca o dovadă a popularității mărcii și a entuziasmului din jurul sosirii sale, clienții nerăbdători au stat la coadă în afara magazinului încă de dimineața devreme. Gata să fie printre primii care experimentează gama largă de produse de machiaj și de îngrijire a pielii KIKO Milano.
Noul magazin KIKO Milano promite să fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj. Oferă o gamă extinsă de produse de înaltă calitate concepute pentru a inspira creativitatea și exprimarea de sine, la prețuri super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esențiale de lux pentru îngrijirea pielii. KIKO Milano se angajează să ofere clienților o experiență de cumpărături de neegalat.

KIKO Milano deschide primul magazin din România, în ParkLake

“Ne bucurăm că aducem povestea KIKO Milano și în România și să începem un nou capitol aici. Suntem entuziasmați să oferim clienților noștri din România acces la produsele noastre de înaltă calitate și la experiența unică pe care o oferă brandul nostru. Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim să aducem în atenția comunității de beauty din România cele mai noi trenduri în machiaj și produse de îngrijire a pielii. Încurajăm astfel expresia personală și încrederea în sine.” a spus Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria și România.
Iubitorii de beauty vor avea ocazia să descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano. Incluzând cele mai apreciate produse pentru machiaj, îngrijirea pielii și accesorii indispensabile pentru un look perfect.
KIKO Milano oferă o gamă diversificată de produse, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. Astfel încât să poată găsi mereu exact ceea ce își doresc pentru a-și exprima frumusețea într-un mod unic și autentic.
În plus, Vinerea aceasta, primii 100 de clienți vor primi gratuit o mascara Standout Volume Buildable! Asigurați-vă că ajungeți la timp și fiți printre norocoșii care beneficiază de această ofertă specială!

 

KIKO MILANO

Marca nr. 1 de machiaj în Italia. Prin gama sa extraordinar de largă și diversificată de produse, KIKO permite fiecăruia să-și exprime propria personalitate cu produse personalizate. O varietate de culori, efecte și senzații care sunt unice pe piață pentru a se potrivi stilului, nuanței pielii, tipului de piele și cerințelor specifice, în fiecare fază a vieții tale.
Identitatea KIKO își are rădăcinile în valorile „Made in Italy” și în lumea capitalei modei, artei și designului. Cercetarea texturilor și culorilor originale este combinată cu cercetarea formulelor de calitate care au performanță garantată, pentru o fuziune perfectă a calității și creativității.
Rezultatul descoperirilor științifice de ultimă oră și al celor mai recente tendințe în modă, KIKO se reînnoiește continuu cu produse mereu fresh și mai apropiate de multiplele idealuri ale frumuseții.

GRUPUL FAIS

Fais Group of Companies operează în sectorul de vânzare al îmbrăcămintei, încălțămintei, accesoriilor. Precum și magazinelor universale de mai bine de 40 de ani, dominând piața greacă și extinzându-și activitățile în Bulgaria, România și Cipru. Activitățile de afaceri includ distribuția de mărci de sport, lux, casual și lifestyle. Acestea aduc consumatorilor cele mai inovatoare tendințe de la cele mai emblematice mărci din întreaga lume.
Grupul acoperă toate canalele de distribuție. În en-gros, se concentrează pe parteneriate solide și pe termen lung cu retaileri cheie. În retail, operează atât cu magazine exclusive, cât și cu mai multe mărci, insule în marile magazine universale, puncte de vânzare și magazine online.
După ce a depășit granițele pieței grecești, activitățile de afaceri ale Grupului s-au extins în Bulgaria, România și Cipru. Dar ele întruchipează întotdeauna aceeași constantă: distribuția celor mai inovatoare și emblematice mărci de sport, modă, casual și lifestyle din întreaga lume.
Fais Group, deține o poziție de lider pe piață de 41 de ani încoace. Și-a dezvoltat o rețea comercială largă, cu o prezență puternică în retail și en-gros, extinzându-se în Grecia, Cipru, Bulgaria și România. În prezent, Grupul operează peste 90 de magazine.
Fais Group este activ în 4 țări europene (Grecia, România, Cipru și Bulgaria). Deține atât distribuția exclusivă a mărcilor deja cunoscute, cât și puncte de vânzare private, magazine cu amănuntul și buticuri mono-brand. Foarte curând, Grupul își va extinde activitățile în Cehia și Slovacia

13 comments

 • Cocosila Petruta Daniela04/03/2024 at 13:00
  Nu am folosit produse Kiko, dar cred că sunt foarte bune. Zi frumoasa îți doresc! ????Răspunde
  • Lorena Anamaria Zamfir04/03/2024 at 13:51
   Nu am folosit produse de la ei.Răspunde
   • Asaftei Simona04/03/2024 at 22:55
    Mulțumim pentru informații ! Cred că sunt produse bune .Răspunde
  • Valeria Chertes04/03/2024 at 15:47
   Foarte fain magazinul, mulțumesc pentru recomandare!Răspunde
  • Bojana Tihan04/03/2024 at 21:02
   Mulțumim frumos pentru informații și recomandare.Răspunde
 • Ionela Simona Monea04/03/2024 at 13:11
  Ce fain... Poate se extind si orin țară... Foarte lăudate produsele lorRăspunde
 • Cereces Loredana04/03/2024 at 13:22
  Ce bine e de cei din București!!!Mă bucur că am aflat de acest brand!!????????Răspunde
 • Tudorel Gurgu04/03/2024 at 13:53
  Mulțumim pentru informații și recomandare.Răspunde
 • Ionica Arsene04/03/2024 at 14:38
  Am un luciu de buze de la ei il ador pur si simpluRăspunde
 • Corina Cosa04/03/2024 at 17:52
  Arata fain !! nu le stiu produsele, dar italienii stiu ca fac produse de skincare si makeup faine , asa ca e binevenit !!Răspunde
 • ANA MARIA GAV04/03/2024 at 20:58
  Am auzit de produsele de la KIKO ca sunt foarte bune dar încă nu am avut ocazia sa le încerc. Mulțumesc frumos pentru informații și pentru recomandare ! O seara frumoasa va doresc !Răspunde
 • Marioara Gurgu04/03/2024 at 22:29
  Mulțumim pentru informații și recomandare, foarte faine.Răspunde
 • Irina Gabriela Anghelina04/15/2024 at 5:56
  Am incercat cu ceva timp in urma produsele kiko și mi-au plăcut tare multRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.