Wella Professionals completează gama ULTIMATE REPAIR cu cea mai inovatoare mască intens reparatoare

Wella Professionals completează gama ULTIMATE REPAIR cu cea mai inovatoare mască intens reparatoare

Cea mai apreciată și mai de impact gamă din portofoliul Wella Professionals, Ultimate Repair, se întregește prin lansarea unui produs vedetă: masca intens reparatoare pentru părul deteriorat, Ultimate Repair Mask.
Efectele ei imediate? Repară, fortifică și netezește părul aflat în nevoie.


ULTIMATE REPAIR Mask folosește o tehnologie adaptivă care oferă părului tău o reparare personalizată. Știi deja că părul se deteriorează în mod inegal. Uneori, mai tare spre vârfuri, alteori mai mult în zona mediană, unde facem abuz de elastice de păr. Și, pe măsură ce părul crește, abuzurile la care îl supunem se acumulează. Acum, soluția vine de la Ultimate Repair Mask. Agenții ei de reparare adaptivi targetează zonele cele mai afectate ale firului de păr și le repară în funcție de necesități, lăsând părul moale, lucios, strălucitor, vibrant și ușor de coafat.
Noua mască Ultimate Repair este o cremă de lux, care repară părul deteriorat de urmările razelor UV, ale instrumentele de coafare cu aer fierbinte, ale extensii, elasticelor și ca urmare a decolorării. Aceasta susține un păr vizibil mai neted, mai sănătos și mai ușor de coafat prin tehnologia adaptivă vizată.


Beneficiile îngrijirii părului cu masca Ultimate Repair Mask

Repară părul atât din interior, cât și din exterior
Descurcare umedă de 6x mai ușoară
Reducere instantanee a încrețirii
Vizează zonele cele mai deteriorate pentru a repara legăturile din interior și pentru a umple părul în exterior

Ultimate Repair Mask benefeciază de o formulare de excepție: tehnologie brevetată și tehnologie adaptivă cu AHA și Omega 9 pentru întărirea și reconstruirea părului atât din interior, cât și în exterior.
Noua mască este testată dermatologic și este benefică pentru toate tipurile și texturile de păr: fin, mediu, aspru, drept, ondulat, creț, gros, uleios
Gama Ultimate Repair și-a câștigat pe bună dreptate reputația de soluția ideală destinată îngrijirii unui păr de legendă. Ea vine să repare pe interior și să revitalizeze pe exterior. Cu 99% mai puțin păr deteriorat, pentru o podoabă capilară de 12 ori mai netedă cu extra strălucire.
Nu-i așa că te simți excelent în zilele în care părul tău arată bine? Te privești mai prelung în oglindă, zâmbești mai larg și ai impresia că poți înfrunta orice îți va ieși în cale. Dar atunci când nu se așază cum vrei, pentru că e prea uscat și deteriorat? Îți sabotează look-ul și stima de sine, corect? Nici nu e de mirare că repararea părului se află pe primul loc în topul grijilor noastre.
ULTIMATE REPAIR este o gamă inovatoare care reunește munca a peste 300 de cercetători, 500 de brevete, dar și a 140 de ani de încredere în expertiza profesională a părului. Gama Wella Professionals revoluționează prin modul în care abordează repararea părului.

 

9 comments

 • Ionela Simona Monea05/15/2024 at 13:20
  Foarte interesanta această gamă, masca reparatoare chiar promite multe. Mi-ar plăcea sa o încerc. Mulțumesc frumos pentru recomanare... ❤️Răspunde
 • Lorena Anamaria Zamfir05/15/2024 at 15:09
  Mulțumim pentru recomandare.Răspunde
 • Marioara Gurgu05/15/2024 at 15:19
  Mulțumim pentru recomandare și informații, super produse.Răspunde
 • Asaftei Simona05/15/2024 at 15:30
  Faine aceste produse ,am mai auzit de ele ,dar nu am încercat nimic .Răspunde
 • Valeria Chertes05/15/2024 at 21:27
  Mi-ar place sa încerc aceste produse , am probleme cu parul , cred ca mi-ar face bine.Răspunde
 • Cereces Loredana05/16/2024 at 15:31
  Foarte bine suna și anume că e potrivită oricărui tip de par!!Chiar că e foarte fain acest lucru!Răspunde
 • Irina Gabriela Anghelina05/17/2024 at 8:07
  Am citit numai cuvinte de lauda despre produsele Wella.Cu siguranță și părului meu i-ar placea un asemenea răsfățRăspunde
 • ANA MARIA GAV05/17/2024 at 13:10
  Foarte bune sunt produse lor. I mi place ca produsele lor sunt potrivite pentru orice tip de par ! Vă mulțumesc tare frumos pentru informații si recomandare !Răspunde
 • GAVRILOVICI VIORICA05/17/2024 at 18:59
  Foarte bune sunt produse ! Mulțumesc frumos pentru informații și pentru recomandare !Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.